EL VESTIT

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
La Júlia té a les seves mans el vestit de color una mica daurat, un vestit preciós i molt car que junt amb la seva filla va comprar de cara les Festes de Nadal. La seva filla assenyada ja li va dir:
- Mama sols som Abril i el vestit si és preciós ,però veig et va una mica estret, ja estàs segura que aprimaràs els quilos que tu dius, per entrar en el vestit, és molt car i seria una llàstima que no el poguessis estrenar.
La Júlia li va assegurar que solament li anava una mica estret i en un plis plas, perdria els quilos mancaven molts mesos.
La Júlia és de mena grassoneta i li agrada endrapar, però dins seu se sent una sílfide i com que no li anava gaire estret va pensar que començaria a fer règim després de Vacances d´Agost.
I així va ser, el dia que es va enfilar a la bàscula del bany es va espantar una mica, pesava dos quilos més del que solia. Es va dir no té importància tinc temps per perdre'ls.
La setmana següent va veure pesava un quilo menys, i així va anar seguint, més o menys cada dilluns de la setmana es pesava un quilo menys. La dona estava molt contenta, inclús ho va comentar a la filla que li va dir.
-Mama jo et veig més o menys, estàs segura que t´has aprimat tant-
I tant va dir la mare, ja porto sis quilos i estic molt contenta, no veus inclús que la roba em ve més baldera. Va continuar una mica més de fer regim , no gaire perquè la bascula cada dilluns un quilo menys, fins a un dia que no en va marcar cap. Les piles es va dir, les va canviar i la bascula va tornar a marcar, però el que va marcar la va deixar de pedra. No havia perdut ni dos quilos . Res dels 8 o 9 . Solament 2 , remaleïda bascula va dir, m'ha enganyat. Jo que volia semblar un cigne davant les meves cunyades diu!. Ara sí que menjarà bledes dia si i dia també, vol entrenar el vestit peti qui peti., encara que fos rebaixat valia un ronyó.
I també aposta per ser cigne.

Comentaris

  • A mi encara em passa de tant en tant[Ofensiu]
    Montseblanc | 06-12-2018

    No són els vestits els que ens converteixen en cignes, sinó la nostra manera de ser. Tinguem més confiança en nosaltres mateixes, i a les cunyades que les bombin!

  • És que les dones...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 29-11-2018 | Valoració: 10

    són així de capritxoses i puntuals, per a aprimar-se volen a poc a poc tenir un bon estil per a vestir-se.
    M'ha agradat molt per la perseverància que té la Júlia a l'hora de sentir-se més prima.
    Una abraçada dolça...
    Perla de Vellut
    Rafael Molero Cruz

  • Hahaha[Ofensiu]
    llegiresviure | 27-11-2018 | Valoració: 8

    Em sembla que això ens ha passat a més d'una...

  • Vestit de lluentó.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 18-11-2018 | Valoració: 10

    Un dels problemes que tenen moltes dones és el d'engreixar-se. Els homes també ens fem panxuts i grassos, però no li donem la mateixa importància... Jo, per sort estic igual ara que fa vint anys i mira que cada dematí em llevar-me em pren un got de llet amb cafè i sucre, ben calent , acompanyat d'un paquet sencer de galetes maria que me les cruspeixo totes! Sort que en tinc...
    Imagino que aquest relat és un reflex de tu... Bé, t'aconsello que no t'amoïnis pas si tens uns kilets de més. Aquests kilests de més, tenen l'avantatge de que al tibar la pell, les arrugues no és noten tant. En quan al vestit et recomano una teràpia de visualització. Compra un maniquí i el vesteixes amb aquest vestidet, posa el maniquí en ull lloc de pas de la casa i cada cop que passis pel davant, diga-li: Maniquí, maniquí, aquest cos que tens tan fi, ara es teu i aviat em correspondrà a amí! Nil.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

322222 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.