El treballador 2

Un relat de: versos_perduts
El treballador 2

- Sí senyor! Així ho faré!
Aquesta era la frase més repetida, que en Carles, pronunciava dia si, dia també al seu amo, el senyor Ramir de Collvert, al petit poble de la Fullaraca.
Un periodista que passejava per aquelles contrades, càmera en mà, va trobar-se un regal, que li canviaria la vida, si ho jugava bé.
Sota un arbre frondós, va intuir dos cossos. Els va reconèixer i va fer-los-hi una foto. Podria tractar de vendre-la i negociar!
Tot fent un cafetó al bar del poble, va parlar amb l'alcalde de la troballa. Els dos es van aliar. Havien trobat la gallina dels ous d'or!
Aqui entrava en Carles a la seva història i així, va començar a treballar a casa del senyor de Collvert.
Passava informació de tot el que es coïa, en aquella llar, als dos personatges i ells, en treurien profit.
Estava ben relacionat el senyor i el seu "partner", no era la senyora Ramona, que ja s'havia fet gran i era poc vigorosa, en els afers amorosos, deien els xafarders del poble.
La rica era la seva esposa i si se li creuaven els cables, adeu a la seva vida de ricatxo.
Li anava bé, que li pagués totes les factures dels sopars amb els amics, el seient a l'òpera i d'altres bagatel·les.
Un dia, el treballador, tot organitzant la roba, va trobar una prenda que li va semblar rara. Eren uns sostenidors de puntetes negres, molt suggerents.
Quan entrà Ramir, a la cambra, el va enxampar. El va recriminar, amb duresa. En Carles es va disculpar, roig de vergonya. El senyor li ho va confessar tot.
Feia anys tenia de parella un actor famós, s'estimaven. La senyora hi estava d'acord.Tot el demés era parafernàlia. Li va demanar que no ho digués a ningú, doncs el seu amant també era casat.
En Carles, des d'aquell moment va trencar l'acord, que li feia força fàstic i va donar la fotografia a l'home. Va escriure una novel·la, era bo escrivint també.
Va tenir tant d'èxit, que
La Fullaraca, apareix ara, en els catàlegs de viatges més prestigiosos del món. El treballador és ara mateix, un amo burgès.

Comentaris

  • Esplèndid relat[Ofensiu]
    Viking | 02-01-2022 | Valoració: 10

    M'ha encantat aquesta narració fictícia però molt possible. Ha succeït i succeeix que homes o dones homesexuals, es casin per desviar l'atenció sobre el que el que veritablement, és la seva tendència sexual. I sobretot en personatges importants pot ser molt possible que siguin extorsionats. Ho has plasmat fenomenalment a la teva història.
    És un plaer llegir-te i esperar el teu proper relat

    Felicitats, versos perduts.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.


    Gràcies per participar.


    Comissió XII Concurs ARC de microrelats