El plaer de comprar

Un relat de: Magda Garcia
Els seus desitjos de comprar-ho tot a Mart no deixaven de sorprendre'ns. No acabàvem d’entendre a què responia aquesta ànsia irrefrenable. Fins i tot després d’haver adquirit cases a Hawaii i a Califòrnia d’amagat d’en Francesc, el seu devot marit que ja acumulava dos ictus i tres pujades importants de pressió, amb la targeta de crèdit de l’empresa d’ell.
Tanmateix, fins i tot quan ja s’havia endut alguna bronca del seu espòs, ingressat a l’hospital un parell de vegades per culpa de la seva impulsivitat en no rumiar massa abans de comprar, sembla ser que poder instal•lar una font amb el seu nom en ple centre de Mart, arran de conèixer-se que hi havia aigua, es convertí en el seu desig més inaudit i incontrolable. Ens ho repetia constantment. Què bonic ha de ser instal•lar-la a la plaça Catalunya de Mart, oi? No parava de dir-nos-ho. I tot va succeir fins i tot després d'haver aconseguit comprar una nau espacial que portés el seu nom viatjant fins a la Lluna. I és que la compra compulsiva sempre havia estat el que més la motivava a seguir vivint. A banda de l’amor que sentia envers el seu marit. Això ens havia quedat molt clar.

Comentaris

  • Plaça de Catalunya.[Ofensiu]
    SrGarcia | 02-10-2021

    Un bon relat, graciós, punyent. Uns tocs molt irònics (la plaça de Catalunya a Mart).

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

153 Relats

518 Comentaris

43866 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023) i el 2n Premi l'any 2024.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.