El drac de ferro

Un relat de: Ellix

En un món ple de dracs hi havia una perla que et donava tota la saviesa i que si la tens pots obtenir tot el que vols ja que tot es produeix de la saviesa. Aquesta perla la vigilava un drac que es deia Vermell i ell no la volia per res i per això ell la protegia ja que hi havia dracs que la volien per fer el mal, com el drac Negre, que la volia per conquistar el món dels dracs i tots els altres.

El drac Vermell i el Negre s'havien enfrontat molts cops però sempre guanyava el vermell. Però un cop quan van lluitar el drac Negre estava apunt de guanyar i el drac Vermell va decidir introduir-se dins el cos. Però si ho fas et cau una maledicció que no s'he sap quina es.

De sobta el drac Vermell es tornà de ferro i el cap li caigué i es torna de plàstic. Llavors la perla que tenia pensaments li va agrair el que feia per ella i va fer que el seu esperit entrés dins una cria de drac.

I ara el drac Negre s'ha mort i aquell món no se sap on és.

Però la perla i el drac Vermell ara s'han convertit en la atracció principal de Port Aventura i ell es feliç perquè a renascut i el seu antic cos està feliç.

Comentaris

  • Un bon començament[Ofensiu]

    Jo diria que en aquest cas has tingut una excel·lent idea però que que caldria desnvolupar... No sé si m'explico bé encara que una de les meves opinions és que no es pot tancar mai un text sempre són obligades noves revisions, no des del punt de vista del lector sinó del propi autor. Potser per això penso qua un dels veritables valors és el treball... De tores maneres felicitats.

  • La setmana de...[Ofensiu]
    Llibre | 13-05-2005

    Una perla que és el símbol de la saviesa, que està en un món ple de dracs, i que la vigila en Vermell, un drac que la pot protegir perquè no la desitja. No com li passa al drac Negre!

    Gali: una altra vegada, trobo que ens fas un molt bon començament d'història. I com sempre em passa en els teus relats, hi ha un detall que m'ha agradat en especial: quan en Vermell decideix introduir-se dins el cos (perquè s'adona que és a punt de perdre la batalla).

    He, he... Una bona sortida, aquesta. I també una bona sortida que la perla, ja que és el símbol de la saviesa, tingui pensaments i vulgui agrair al drac Vermell tot el que ha fet per ella.

    Però una cosa: dius que el drac Negre s'ha mort. Per què? Durant la lluita amb el drac Vermell? Perquè no aconsegueix la perla? I per què ja no sabem on és aquest món ple de dracs?

    No sé. Aquest trosset trobo que l'expliques massa ràpid. Que ens hauries de dir alguna coseta més del que passa. Ei! És una idea, eh?

    I això sí: el final m'ha encantat. Que el drac Vermell i la perla s'hagin convertit en l'atracció principal de Port Aventura... Amb el que a mi m'agrada anar a Port Aventura! Ara, cada vegada que hi vagi, em sembla que recordaré el teu relat. I pensaré en el drac Vermell, i en tot el que li va passar.

    He, he... serà divertit.

    Vinga: fins la propera!

    LLIBRE

  • Aquesta nova atracció no l'he pas vist![Ofensiu]
    kispar fidu | 11-05-2005

    Bones! (de fet, fa força temps que no vaig a Port Aventura (bé... potser un any i algu...)), i aquesta nova atracció no l'he vist encara! De fet, tampoc em sona gaire haver-ne sentit a parlar.

    M'agrada el final de la història, on es veu que la perla recompensa la bona acció del drac Vermell i li agraeix l'ajuda que li està donant. Ell s'esforça per protegir-la i ella a canvi l'ajuda a ensortir-se'n del malefici. I així de pas, aconsegueixe'n vèncer al Drac Negre i desfer-se d'ell i dels seus mals.

  • Molt Bé[Ofensiu]
    AINOA | 10-05-2005 | Valoració: 10

    Deunidò quina imaginacio la teva.
    M'agrada la facilitat que tens per expresarte,
    quand vaigi a port aventura i veigi l'atracció pensare en tu.
    Una abraçada.

  • poc a poc[Ofensiu]
    Ainoa | 08-05-2005 | Valoració: 8

    els vas fent mes llargs!! Una mini-tolkien com diu povatatomic!

  • En Tolkien, de petit, devia de ser com tu...[Ofensiu]
    pivotatomic | 02-04-2005 | Valoració: 8

    Hola Gali!

    T'he trobat a la web per casualitat i m'he llegit un parell dels teus contes. Abans de res, perme-te'm que em tregui el barret davant la teva desbordant imaginació. Hi duus tot un món, tu, a dins del caparró!

    També m'agrada molt la manera fresca que tens d'explicar les històries, tot i que crec que hauries de seguir treballant per pulir el teu estil. Un consell... en un relat, mai expliquis res utilitzant un parèntesi. Això val per la vida, però quan fas literatura, no pots fer servir un recurs tan senzill. Has de incloure el que vols explicar dins de la història i utilitzar-ho per millorar-la.

    En fi, mossa, que tens un admirador en la persona d'aquest modest obrer de la zona. Espero que escriguis molts més contes i poder gaudir del tresor de la teva imaginació.

    Felicitats!

Valoració mitja: 8.5