El darrer flaix

Un relat de: Pallars
Amb el desig malaltís d'immortalitzar cada bocí de vida, el vell fotògraf constata, poc abans de traspassar, que entre la vida i la mort sempre hi ha hagut quelcom pel mig: una càmera.
I aferrant-se a ella, posseint-la amb fervor, arriba al llindar del deliri. Enfoca i somriu. Finalment, dispara.

Comentaris

  • Enhorabona!!![Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del IX Concurs ARC de Microrelats "Arts" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, al més aviat possible, ens fessis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ ARTS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos

    ***********************************



    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick/pseudònim relataire ............................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “ARTS” que s’editarà a finals de 2019.

    on vull constar amb el nom d'autor/a ............................................................... (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer al recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).

    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Flaix,[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 20-05-2019 | Valoració: 10

    He sentit parlar de gent que en el darrer sospir ha demanat com ara abraçar-se al seu gos o embriagar-se. Però mai m'hagués imaginat lo relacionat al Flaix. Molt imaginatiu el teu relat. mercès, Nil.

  • Espectacular![Ofensiu]
    Olga Cervantes | 20-05-2019 | Valoració: 10

    No es pot ser més concís i explicar tantes coses, felicitats. M’ha agradat molt el joc de paraules fotogràfiques que t’ha facilitat el final.

    Una abraçada

    Pinya de rosa