El cor trencat que ens deixa un amor d'estiu

Un relat de: Saladina
La brisa del mar acariciava els meus cabells, i tu aconseguint, en ple agost, posar-me els pèls de punta i solament amb mirar-me treure els meus millors somriures. La lluna, intentant brillar més que els teus ulls i l'arena, envejosa, intentava colar-se entre els espais que hi havia entre tu i jo. Cantaves i em deies, parafrasejant a Leiva "Los veranos en ruta me salvan otro año más". Les nostres rialles ressonant per sobre del soroll de les ones, i tu perseguint-me, i jo, corrent a més velocitat que elles. Fins que la nostra pell entrava en contacte i es paralitzava el temps. Tant de bo en acabar l'estiu, no hagués vingut aquella ona que ens va mullar per complet i em va enfonsar en el teu record. Ara, entre hivern i calfreds, dels quals solament el fred és culpable, l'enyorança d'aquells dies m'estremeix el cor. Ja no se hi haurà més estius com aquell, i això a jo no m'aconsegueix salvar un any més. Els temporals d'hivern han difuminat el soroll dels nostres riures i la lluna, tapada pels núvols ja no sap de qui morir-se d'enveja. El cor trencat que ens deixa un amor d'estiu, l'intentem reconstruir a l'hivern, oblidant que la pluja mai ha facilitat ajuntar bocins i que solament la primavera, la distància i el temps assoleixen cloure cicatrius.

Comentaris

  • La distància en el temps[Ofensiu]

    Bon dia, Alba:

    Emotiu relat amb sentiments a flor de pell. Malgrat ja se sap que és un amor passatger quan comença, no deixa de deixar-nos el cor trencat quan el deixem.
    Perquè no triem de qui enamorar-nos, veritat?
    A veure si a la pròxima primavera el cor ja s'ha alleujat de les cicatrius. La distància i el temps estan bufant per a reconfortar-lo.

    Una abraçada i a continuar escrivint,

  • La lluna[Ofensiu]
    Prou bé | 27-10-2022

    ...us trobarà a faltar com tu trobes a faltar les nits d'estiu abans les ones s'enduguessin l'amor!

    Molt tendrament íntim!
    Amb total cordialitat

  • Sensual....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 27-10-2022 | Valoració: 10

    i emotiu relat , que no acaba com la protagonista hauria desitjat. Un amor d'estiu per recordar. i amb el temps, el cor recompost.

    Salutacions Alba.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Saladina

Saladina

21 Relats

55 Comentaris

5690 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
Vaig néixer a un poble de costa a Mallorca, on segueixo vivint després d'haver estudiat uns anys a Tarragona infermeria. Escric des de l'adolescència, tot i que els últims anys ho vaig deixar de fer. Ara en els meus 23 anys he tornat començar a teclejar sentiments, pensaments, experiències i d'altres relats o poemes on em deix endur per la imaginació.