DUTXA

Un relat de: gustav
Com cada matí et disposes a dutxar-te. Situes els comandaments en la posició òptima perquè l’aigua surti amb la intensitat i temperatura desitjades. Però no regalima pas aigua. De la carxofa brolla una música sensual que s’escampa ràpidament pel petit habitacle. Tanques i tornes a obrir la clau de pas. És inútil. La mateixa melodia, ni una gota d’aigua. El fenomen, lluny d’inquietar-te, t’encurioseix. Deixes que la música flueixi, que t’embolcalli. Sents la seva calor, la seva força. Obres la boca i, amb els ulls tancats, glopeges els sons. Per un instant sonen esmorteïts. Els escups, enjogassat. La música regalima per la teva nuesa i s’infiltra a través de la pell, conquerint cada racó del teu organisme. Rebota contra els òrgans vitals. Les teves entranyes s’amaren d’ones sonores que les sacsegen. Fas cassoleta amb les mans per atrapar el raig invisible que et cau al damunt. Et fregues la cara amb la nova tonada que raja. Estàs tan subjugat pel poder dels sons, que no notes el sutge que xucla el desaigüe, el toll negre que banya els teus peus. I quan te n’adones, ja és massa tard. Esfereït, observes com el teu cos es desfà, es vessa i s’escola al ritme del mateix leitmotiv. Que no s’atura fins que l’última nota desapareix pel forat, enduent-se l’últim vestigi de tu.




Comentaris

  • Enhorabona!!![Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del IX Concurs ARC de Microrelats "Arts" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, al més aviat possible, ens fessis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ ARTS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos

    ***********************************



    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick/pseudònim relataire ............................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “ARTS” que s’editarà a finals de 2019.

    on vull constar amb el nom d'autor/a ............................................................... (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer al recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).

    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • un relat quasi eròtic[Ofensiu]
    Scriptori28 | 19-02-2019

    Ooooh, Gustav. M'ha encantat, he notat l'aigua regalimant per la "meva nuesa". És un relat gairebé eròtic. La música diu que pot arribar a donar tan plaer com un orgasme.
    I tu ho has descrit magníficament.

    Ens llegim!

  • Rosaura Gerr | 19-02-2019

    Realment bo! Vull una dutxa com aquesta...

  • La darrera dutxa[Ofensiu]
    Montseblanc | 18-02-2019

    M’agrada molt el teu relat. El trobo molt bo. Original, ben escrit, sensual, aterridor…
    Em sona d’haver-te’n llegit un de molt semblant...
    Com t’agrada jugar amb la música! Aquest mes el tema del concurs t’ha anat de perles ;).

  • Petit Déu...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 17-02-2019 | Valoració: 10

    Jo no sóc ni cregut ni pretensiós, però això no treu que sovint em senti cofoi d'haver estat capaç de fer un poema que puc qualificar amb tota tranquil·litat com a petita i entranyable joia artística. I és que l'artista, sigui la disciplina que sigui, és en essència un Déu, un Déu de carn i ossos per a satisfer les necessitats culturals i artístiques de la humanitat. Dic tot això perquè no hi ha setmana que resti meravellat d'algun relat aquí la casa de R.C, digne d'ésser recordat i donat a conèixer. I el teu és un d'aquests.... Perquè amb "Dutxa", has aconseguit fer el cim de l'originalitat, la percepció, la elegància, i àdhuc la cosa oculta que només els desperts a la nova ciència, la de l'espiritualitat!, poden desxifrar. I com un mestre que dirigeix una orquestra, les notes disseminades per tu,, amb innegable coneixement de la prosa escrita, han acaronat tots els meus sentits físics i això és un bon senyal. Enhorabona, Nil.

l´Autor

Foto de perfil de gustav

gustav

60 Relats

90 Comentaris

36986 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
M'agrada escriure. Escric sense pretensions i sempre que puc, quan no puc (qüestió d'obligacions quotidianes), me n'adono que ho enyoro massa.

jsimon24@xtec.cat