Divagacions massa pretencioses sobre un suposat Nirvana meu

Un relat de: Bonhomia

Caminant per l'habitació, rodejat de boira porpra, el somni budista, em cerco pretenciosament. Em calen coses, no ho tins pas tot dins meu, és clar... Més clar que l'aigua neta impregnada de partícules naturals. Però malgrat Tot, jo reflexo la meva boira porpra de l'energia interior i exterior, encara que sense saber del cert si algú ho nota, crec molt i molt que no, però així passo l'estona. Mai surt Tot, perquè el Tot no existeix, s'expandeix... Cal llegir la Bíblia, començant pels llumeners. Cal llegir la Crítica De La Raó Pura de Immanuel Kant, cal llegir La Teoria Del Tot, de Stephen W.Hawking, i molt més... Mai s'acaba, ja ho he dit. Així es pot comprendre i entrar dins nostre, ser romàntiques o romàntics,... Que una o un pugui arribar al Nirvana, que és una flipada immensa que, també ho he dit, s'ha de comprendre, i ja he assenyalat alguns llibres importantíssims, no ho sé del cert. Espero que sí, espero que ens reunim totes i tots en << Això >>, i l'amor triomfi. Que ningú s'ofengui si ha notat en mi aires de superioritat, no ho són, és una ficció del pensament que m'interpreta malament quan llegeix aquest petit escrit, i ho justifica el fet que puc jurar que sóc completament humil. Potser la meva esquizofrènia fa que hi hagi en mi coses contradictòries, però és que jo conec molt poc, poquíssim, el funcionament del cervell. Si tinc necessitat d'elevació potser és pel sentiment de soledat, que m'envaeix. M'acompanyen la música i les lectures, però ja us dic que em costa molt comunicar-me per por d'errar en la meva intenció i rebre una resposta violenta. En tot cas, estic molt més segur en temes de violència física que moltíssima altra gent del món, això ja us ho podeu imaginar. Però aquí també em comunico, com ho faig amb els meus amics d'una manera menys sincera, a manera d'un trovador pobre i foll que busca més boira porpra i més companyia.

Comentaris

  • M'encanta[Ofensiu]
    - | 19-06-2008 | Valoració: 10

    M'agrada molt i molt aquest relat. Sembla talment que hagis vessat els pensaments al paper sense fre. I sembla sincer… em costa decidir si realment ho es, o es l'efecte que buscaves… Però si ho es, he de dir que demostres una gran sensibilitat i, per que no?,
    valentia.
    Llegeixo tots els teus relats, i no deixo de sorprendre'm...
    Una abraçada

    Rosella

  • Som, hem estat...[Ofensiu]
    rnbonet | 17-06-2008

    ...i serem, xicot, animalets que busquen altres animalets de la mateixa espècie, mascles o femelles, per tal de comprendre'ns nosaltres mateixos. Sense ser gregaris, som 'sociables'. (Bo; algú hi ha que tampoc; però són l'excepció).
    Imagina't al costat d'un escarabat. Si ho faig, sóc feliç... i infeliç, al mateix temps.
    Hala! Salut i rebolica!

  • paròdia....?[Ofensiu]
    ESTEL | 16-06-2008 | Valoració: 10

    Al començar la lectura, em sentia totalment relaxada, fas que un es traslladi a la teva habitació imaginant aquesta boira d'energia teva, que convidava a participar en aquesta trobada del " nirvana ". ( No segueixo cap religió, ni crec ni m'interessa, però el budisme seria en tot cas la única que em mereix cert interès.)
    Continuant amb la lectura,
    després m'ha fet dubtar el teu aire irònic pot ser?. Una mica de burla.......?
    I per acabar continues amb un tarannà més humil , una necessitat de ser escoltat o entès, sembla ser....., per aquesta soledat de la que parles.
    En aquest petit escrit, com dius, has canviat d'actitud en tres ocasions i no ser amb quina m'hauria de quedar. Perquè encara que estigui dintre de la teva tònica no he sabut interpretar el que volies transmetre. Però m´agradat, el tornaré a llegir a veure si descobreixo alguna cosa més.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515782 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.