DESIG

Un relat de: MariaM
Avui, mentre feia la becaina, he vist, talment, com si fos un somni, tot un reguitzell de desigs, dels meus desigs, penjats del cel; del cel que entrellucava amb els ulls mig oberts o mig tancats. Com el que se sol dir del got mig ple o mig buit, em quedo amb els ulls mig oberts; qüestió d’actitud. M’ha agradat tot el que he vist i ho compartiré.
En un pati de l’eixample, hi ha una nena; juga amb una pilota vermella, gairebé, més gran que ella; aviat n’arriba una altra de més petita. Se les veu felices. Encara tenen avis.
La gran vol ser ballarina, haha; la petita, hostessa o monja de les que manen, haha.
Les nenes, van creixent, es fan grans, ja només els queden els pares; tots ells són feliços.
Les nenes ja són més grans, encara; han deixat de ser-ne. Els pares van marxar quan tocava i cadascuna ha seguit el seu camí.
La gran no ha ballat, si més no, en un escenari, però, hi ha fet teatre. Una pila de funcions que li han permès de poder viure la vida de personatges de tota mena o de moltes menes. Això, potser, és el que li ha agradat del teatre i n’ha gaudit.
L’he vista, també, treballar amb ganes, viatjar, anar per terra, mar i aire, tot el que ha volgut fer. Ara voldria... Sí, ara voldria...Contemplar el mar des d’una casa entre els vinyars. Una casa amb magnolier i deixar-se dur per la fragància de les seves flors; és el que voldria. S’asseu davant d’un foli en blanc amb la ploma a la mà. Voldria, desitja poder escriure.
Mentre somniava, el sol caminava cap a la posta. Ara que vaig despertant, poc a poc, voldria tot el que he somiat i, a més, una hamaca que em bressoli i em faci somiar, encara. Estic ben desperta i me n’adono que tot el que he somiat, ja ho he tingut. Ho tinc amb escreix.

Comentaris

  • Un somni d'esperança. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-02-2022 | Valoració: 10


    Una prosa poètica molt bonica i el somni que tens és senzill i a la vegada esperançador. Somniar amb augment cada dia és benaurat. Un relat que fa olor de magnòlia. M'ha emocionat
    Gràcies per la teua visita i els teus amables comentaris als meus relats "El veterinari" i "El somni de l'Ermini". Gràcies per la teua opinió.
    Saluts i una abraçada.
    PERLA DE VELLUT

  • comentaris[Ofensiu]
    Noia Targarina | 15-02-2022 | Valoració: 10

    M'agradat molt el teu relat.

    Moltes gràcies pels comentaris

    Continua escribint així!

    Una abraçada

    Noia Targarina

  • La prosa del desig [Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 15-02-2022 | Valoració: 10

    Quina prosa tan bonica, tan aconseguida i tan ben treballada! Ens has transmès un entorn quotidià ple de sensibilitat i bellesa. M’ha encantat! Una forta abraçada.
    Aleix

  • És un somni bonic.[Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 15-02-2022 | Valoració: 9

    ¡¡Ah, qui no té somnis dels quals en pot aprendre alguna cosa...!!

    M'agrada molt el teu relat, sincerament, perquè el trobo senzill, amable i bastant instructiu, entre d'altres virtuts, i això no es troba en qualsevol relat. No, no, parlo sincerament, ja veus que m'ha semblat bastant bo.

    Encara que les noies del somni fossin irreals, els hi desitjaria si fossin reals que tinguin una bona vida; i a qui té el somni també.

    Ens veurem, MariaM!!!



    Sigues benvinguda a una lectura de la nostra norma primera: https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Norma_primera_del_Cosmos_Perenne

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.


    Gràcies per participar.


    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

Valoració mitja: 9.75