De matinada

Un relat de: Amalasunta
M'he despertat de matinada amb ganes de tu.
Tot esta en silenci, només sento la seva respiració al costat, però tu estàs molt lluny. T'estava somiant quan m'he despertat del somni humida i excitada. Si tanco els ulls encara puc veure't sobre meu marcant un ritme intens, imagino les teves mans recorrent el meu cos. Només de pensar-te ja m'accelero.
Ja fa molts dies de l'últim cop que ens vem veure, masses. Tot i això no em costa excitar-me en recordar el teu cos, la sensació de la teva escalfor. Puc sentir els teus petons com si estiguessis aquí ara mateix, els llavis se'm entreobren instintivament en visualitzar-ho. La respiració m'augmenta i faig un esforç per no fer soroll.
Inconcientment la meva mà baixa silenciosa per sota de la goma del pijama. A poc a poc avança fins l'entrecuix i em començo a acariciar el sexe lentament.
La meva ment viatja lluny, evocant mil escenes, mil encontres. intento captar l'instant, sentir la teva veu a la meva ment, dient-me com ets sents amb mi, com t'acceleres. No hi ets però et sento com si estiguessis aquí, el cos se'm accelera i reprimeixo els moviments involuntaris de les cames. Cada cop em sento més exaltada. Noto la humitat enganxifosa als meus dits, que mica en mica acceleren el ritme. El meu cos em demana impacient que intensifiqui el moviment.
Amb els ull tancats imagino els teus llavis recorrent el meu coll, en la meva fantasia les teves mans em grapejen els pits i inconscientment la meva mà lliure puja per la samarreta i em començo a acariciar, intentant sentir mes aprop el teu tacte. M'apreto un mugró mentre accelero el moviment de l'altre mà, em costa reprimir els esbufecs i els crits. El cos comença a convulsionar, fent cas omis dels meus intents de dissimular.
Et veig davant meu, amb els ulls brillants que em diuen que aviat arribaràs, això em fa excitar més. M'agafo com puc al capçal del matalàs, mentre el meu cos convulsiona i se'm recargolen els dits dels peus.
Accelero de cop i exclato de plaer, em retorço a llit mentre gaudeixo d'uns segons de extasi pur, i tot seguit m'aturo.
El meu cor esta desvocat, em relaxo al llit i girada cap a un costat vaig recuperant poc a poc la respiració, davant meu tinc la teva imatge gravada, mirant-me amb els teus brillants, amb un petit somriure.
Poc a poc, a mida que els meus batecs tornen a la normalitat em vaig relaxant, fins a quedar-me adormida amb la teva imatge.
Segurament ara dormiré bé fins l'endemà.

Comentaris

  • Molt bó[Ofensiu]
    Pardal cirerer | 08-02-2021 | Valoració: 10

    Molt bon relat, ben escrit amb molt detalls, no és fàcil descriure aquests detalls, que fan que ens poguem transportar sota els seus llençols i poder tremolar amb tu
    Gràcies, et seguirem i en volem més!

  • Felicitats[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 01-02-2021 | Valoració: 9

    Sí, senyor, m'agrada, un relat que on ho dius tot , amb les seves paraules, però amb elegància . D'això es diu treballar bé aquest gènere , que t'asseguro que no és gens fàcil relatar erotisme.
    Felicitats!,
    Neus

  • Us envejo..[Ofensiu]
    kefas | 01-02-2021

    .. comentaristes, per la vostra capacitat de veure el que, pobre de mi, la meva insuficiència analítica em permet captar. I ho feu amb una qualitat expressiva tant afinada i similar que sembleu germans.

  • Entrada...[Ofensiu]
    Akeron343 | 30-01-2021 | Valoració: 9

    ...triomfal!! ;)
    Fantastic primer relat que irradia passió, energia, escalfor.
    D'aquells que fa venir enveja de l'individu somiat.
    Continua explorant i gaudei d'experimentar tant com puguis, que el temps passa rapid.

  • Somnis[Ofensiu]
    Canela fina | 30-01-2021 | Valoració: 9

    Ai aquests somnis on fem aparèixer, el desig, el plaer, l'home enyorat, les mirades que t'omplen, les abraçades... Quan la imaginació mana és fàcil tenir orgasmes en solitari, li desitjo un retorn proper a la protagonista, els orgasmes sempre són molt millors sota la carícia d'un bon acompanyant.
    Abraçada :)

Valoració mitja: 9.25