Carta als pares

Un relat de: George Brown

Estimats pares,
Penso molt en vosaltres, us trobo molt a faltar... ploro pensant en vosaltres i desitjaria poder estar al vostre costat.
Per què em veu deixar? Evidentment sé que no era la vostre intensió, però tot i així no puc sinó preguntar-m'ho. Un nen necessita els pares. Sempre m'he sentit estimat, però us he necessitat, l'amor dels pares és insubstituïble.
Maleeixo el destí, la medicina que va ser incapaç de mantenir-vos al meu costat. A vegades desitjaria venir amb vosaltres... però sé que no ho voleu.
Vull parlar amb vosaltres, preguntar-vos moltes coses. Vull que m'expliqueu coses que només vosaltres sabeu. Necessito saber que penseu... no us coneixo.
M'agradaria poder fer tantes coses amb vosaltres, compartir moments, simplement fer-nos companyia mútuament. Em sembla que no demano molt... demano un impossible.
Somio que esteu al meu costat, que som una família, i no vull despertar... m'imagino com seria la vida si estiguéssim tots junts, m'imagino si estaríeu orgullós de mi. No soc ningú especial per la humanitat, però sé que seria especial per vosaltres. No he fet res espectacular a la vida, però considero que soc bona persona, sempre penso com us agradaria que fos, que he de fer perquè estiguéssiu orgullós de tenir un fill com jo. Necessito el vostre amor i estimació.
Per sort o per desgracia, els pares son insubstituïbles. Jo no us vull substituir, us necessito a vosaltres... necessito algú a qui explicar els meus sentiments, algú qui m'aconselli a l'hora de prendre una decisió, us necessito... algú amb qui compartir les penes i les alegries, algú amb qui celebrar els èxits, algú amb qui plorar les pèrdues... amb qui puc plorar la vostre pèrdua?

Un fill enyorat.

Comentaris

  • Carta als pares.[Ofensiu]
    Gemma34 | 14-11-2005 | Valoració: 10

    La mort sempre ve injustament. Poca gent la demana desitjosa.
    Els qui ens quedem plorant la mort del qui ha marxat ens toca la pitjor part. Plorar.
    Saps perquè plorem?
    Perquè la persona que ha marxat ens ha deixat un tou de records que venen a nosaltres una vegada i una altra.
    La seva imatge torna a tu difosament i amb la mà vols agafar-la. vols que torni. Vols tancar els ulls i retrocedir en el temps, sense saber que els teus pensaments ja hi han anat tot sols.
    Plora. sempre que vulguis. El dolor no s'ha de emagatzemar.

  • Tristesa[Ofensiu]
    jacobè | 21-05-2005 | Valoració: 9

    Els teus relats són tristos i tendres. Però malgrat les dificultats que s'entreveuen desprenen esperança. Utilitzes un llenguatge planer, tenen bon ritme i són agradables de llegir. A través d'ells s'intueix la teva manera de ser, segurament senzilla i sensible. És el primer dia que et llegeixo i m'has enganxat. Potser perquè en algunes coses em sento identificada. Jo també mato el temps i les penes escrivint pensaments.
    Cada dia que passa, menys temps em resta amb ells, però cada dia que passa els estimo més. Gràcies per recordar-m'ho amb aquest poema.

  • Començo pel principi[Ofensiu]

    i em trobo un relat molt tendre i trist. Estic aclaparada i m'ha entristit un mica. Està molt ben escrit. Gràcies per dir.me per on començar a llegir.

  • És un relat...[Ofensiu]
    Llibre | 20-03-2005

    força emotiu, i que amaga darrere un altre tema: la solitud.

    Perquè la carta als pares no és escrita en un moment d'alegria durant el qual hom té la necessitat de compartir la joia del moment, sinó que precisament està escrita en un moment de solitud, de dubte, de confusió. Per això necessita i clama la presència dels pares: necessita i clama algú que li faci costat.

    Hi ha imatges o frases que considero (des del meu punt de vista subjectiu) força aconseguides.

    "Em sembla que no demano molt... demano un impossible.", on veiem que la persona que escriu, malgrat la situació en què es troba, és conscient de la impossibilitat d'assolir allò que reclama.

    "No soc ningú especial per la humanitat, però sé que seria especial per vosaltres.", on mostra la inseguretat i fragilitat, i per tant la necessitat de trobar algú que sàpiga escoltar.

    Una carta, repeteixo, força emotiva.

    Salut!

    LLIBRE

  • preciós[Ofensiu]
    Tona | 17-11-2004

    És tendre, amb molt de sentiment... Adoro l'estil que tens de d'escriure sobretot quan es tracta de la vida del nostre cor.
    Enhorabona.
    Tots els teus relats em maravellen
    Un petó
    (Quantes faltes havia fet! :P )

  • precios[Ofensiu]
    Tona | 17-11-2004 | Valoració: 9

    És tendre, ambmolt de sentiment... Adora l'estil que tens de descriure sobretot quan es tracta de la vida del nostre cos.
    Enhorabona.
    Tots els teus relats em maravellen

  • ídem[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 17-11-2004 | Valoració: 10

    Efectivament, és molt emotiu. El clímax el situaria en la frase: "no sóc ningú especial per a la humanitat, però sé que seria algú especial per a vosaltres". És l'essència de tot el relat i un pensament que moltes vegades m'ha passat pel cap a mi.
    Em sap greu el que descrius, però t'animo a buidar les penes amb aquest llenguatge tan planer, sincer i obert que ens ofereixes.
    Et seguiré llegint i comentant (ara not inc massa temps, però divendres m'hi tornaré a agafar)
    I gràcies pel teu comentari!
    Salutacions,

    Vicenç

  • Molt emotiu[Ofensiu]
    brideshead | 11-11-2004 | Valoració: 9

    És un relat molt, molt trist, però m'ha agradat molt com l'has escrit. No sé què més dir-te, excepte que lamento molt que sigui realitat.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de George Brown

George Brown

36 Relats

250 Comentaris

75119 Lectures

Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
"Què escriure quan,
el seny posseït pel
vici del sentiment,
fuig cec, vers un mur
de soledat infranquejable?

Només queden records
del naufragi d'un somni,
i els reculls, un per un,
com restes d'un tresor.
Car, són bocins del no-res.

Mira't a l'espill del mar,
al tocador de la lluna!
Allà veuràs qui ets,
veuràs que no ets,
pols d'una nit, més, ... univers.

I curiosament,
quan més entens
la imperfecció del moment,
més t'endinses per fer-lo,
més absurdament perfecte."