Bomba sexual

Un relat de: copernic

Ja ho cantava Tom Jones fa uns anys: "Sex bomb, sex bomb..." quan l'edat, les canes i el progressiu aspecte de pneumàtic de la seva panxa feia presagiar una piula més que una bomba sexual. El dia de Nadal va estar a punt d'acabar en tragèdia pels 278 passatgers d'un Air Bus procedent d'Amsterdam amb destí a Detroit, als Estats Units (i possiblement per a molta més gent) quan un terrorista suïcida va fer esclatar una bomba cosida als calçotets per la part interior, per evitar ésser descobert si el registraven. No sé si podien passar desapercebuts els vuitanta grams de la pólvora i una injecció amb líquid més els atributs propis del terrorista en un escorcoll que no es va efectuar. Potser les autoritats holandeses haguessin considerat que el passatger anava "ben armat" i mai millor dit o tal vegada, l'haurien detingut per considerar sospitós tant de "paquet" Per sort alguna cosa va fallar i tan sols es va produir un petit incendi que va cremar les cames i els genitals del suposat "membre" d'Al Qaida

El fet és que la natural alarma produïda després d'aquest succés ha provocat l'enduriment dels controls de passatgers a les terminals dels aeroports. Ja uns calçotets es varen fer famosos i varen entrar en la llegenda quan el president de més que un club, fart dels continuats escorcolls de que era objecte es va quedar en roba interior davant dels sorpresos vigilants. Ja sé que la seguretat ( i l'aèria en particular) no és cap broma però no deixa d'ésser curiosa aquesta coincidència. Potser fins que no es faci passar els viatgers per un aparell de raigs X no s'estarà mai segur de que cap eixelebrat amb una estima nul·la per la seva vida pugui posar en perill les de centenars o milers de persones.

No és la primera vegada que s'ha utilitzat el sexe com a arma. El juliol de l'any passat Hamas va denunciar que l'exèrcit israelià havia distribuït entre la joventut palestina uns xiclets afrodisíacs que, segons el partit islamita, corrompien la moral dels adolescents. Perillosa arma la del sexe. Es comença deixant que es descontrolin les hormones i s'acaba essent pacifista: "Fes l'amor i no la guerra" era el lema preferit del moviment hippy que va néixer a Califòrnia.. I és que no hi ha res com el sexe per distreure a l'enemic. Mentre es fa l'amor no es pot disparar un canó, a menys que hi tornem amb els jocs de paraules.

Comentaris

  • Jajaja[Ofensiu]
    angie | 25-10-2010

    Genial.
    De tota manera, en un vol Amsterdam-Barcelona, la menda lerenda va ser regirada per totes bandes (elàstics de la roba interior i cara interna de les tires de les sandàlies incloses), suposo que pensant-se que traficava amb diamants... Va ser una experiència morbosa i a la vegada intolerable... em va registrar una dona!, jajajaja

    angie

  • Urepel | 27-01-2010

    Molt irònic, i molt d'acord amb tu amb la darrera argumentació. M'ha recordat a una frase que surt a la pel.li de "la guerra de Charlie Wilson". Una que diu (em sembla recordar): "Mentre la premsa vegi sexe i drogues a una mà, no veurà que a l'altra hi tens deu portaavions".

  • De conya![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 18-01-2010

    D'una notícia que podia haver estat una altra tragèdia (per sort va fallar el paquet... haha!) n'has tret un suc notable. Els teus jocs de paraules m'han fet riure de valent. Això sí que és donar-li la volta al mitjó servint-se d'un humor i una picardia sense límits.
    Quan et poses en aquest pla, copernic, ets la bomba! Bomba, a seques ( no vagis a buscar dobles sentits, ara!)
    Un article que va ser publicat al Diari de Girona i que va donar un aire fresc a la secció d'opinió. Ja li convenia, per cert!
    Una abraçada ben airosa.

    Mercè

l´Autor

Foto de perfil de copernic

copernic

338 Relats

1182 Comentaris

389351 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Per qüestions de feina he hagut d'interompre la meva producció periodística i literària. Després del tsunami i amb l'aigua al seu lloc torno a començar: Déiem ahir...