Ballant amb colors

Un relat de: Magda Garcia
L'endemà fèiem com si no hagués passat res. Dissimulàvem obrint la bústia quan ens creuàvem amb els veïns jubilats al vestíbul. I si encara hi havia gotetes de pintura a les rajoles les anàvem netejant per no deixar ni rastre i que ningú ens pogués culpar. Des que vam veure la pel•lícula d'un edifici on els veïns organitzaven festes holi els dissabtes a mitjanit, amb infinitat de colors, no vam poder resistir-nos i aprofitàvem que la majoria de veïns eren ancians que dormien escoltant la ràdio i no se n'assabentaven de res per donar-ho tot i ballar fins a l'alba.

Comentaris

  • Festes holi[Ofensiu]
    Joan Colom | 20-09-2022

    Jo mateix, per exemple, no sabia què era una festa holi i gràcies a tu ho he buscat a Google i me n'he assabentat,. Qualsevol dia ho agafo com a tema per a un relat.

  • Originalitat[Ofensiu]
    Joan Colom | 20-09-2022

    No et pensessis pas que t’estic acusant de plagi. Més aviat és que em sento orgullós d’haver-te servit de llunyana inspiració en dues frases:

    1) "... Dissimulàvem obrint la bústia quan ens creuàvem amb els veïns jubilats al vestíbul..."
    "... tothom va acabar procurant no coincidir amb altri en el vestíbul. Quan veien algú més s’esperaven que passés, fent veure que miraven si hi havia correspondència a la bústia..." (relat "Els miralls de Dorian Grey", de 21-08-2022).

    2) "... la majoria de veïns eren ancians que dormien escoltant la ràdio..."
    "... Els veïns de l’escala van tenir la sort que aquell vellet sordegés i tingués per costum posar la tele ben alta..." (relat "Solitud", de 10-09-2021).

    Ningú no pot dir que quan escriu és 100% original.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

491 Comentaris

38840 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.