Arrelant-me?

Un relat de: Magda Garcia
El munt de sorra que s'està formant als meus peus m'està donant seguretat, però també m'impedeix desenvolupar la meva pròpia mobilitat. No puc fugir. Estic atrapat a la meva zona de confort. Hipoteca. Treball. Família. Fills. Compromisos… La meva llibertat, ara que tinc recursos, s'ha esvaït. M'he construït, jo mateix, el meu monticle de sorra que em consumeix per dins.
Ja no puc escapar on vull quan vull. Ara sóc el rei de la negociació, de l'agenda, de la previsió, de la planificació.
Però noto una arrel que anhela trobar el seu camí i potser escapem junts on ningú ens conegui. Desaparèixer del turó ens permetria volar. Sommio en anar lluny. Tallant el nostre aferrament sense deixar rastre. Sigil•losament com només les arrels sabem fer.

Comentaris

  • Tal com..[Ofensiu]
    Prou bé | 12-03-2023

    ... vas construir en pot fugir! Només cal voler!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

119 Relats

356 Comentaris

26269 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) l'any 2022.

També tinc un parell de contes publicats a l'Argentina i he estat finalista de diferents concursos.