Absències (IIIa part)

Un relat de: Sol_ixent

Va arribar a la feina, i va trobar el missatge a la bústia de veu del seu mòbil que tant havia estat esperant durant tot el cap de setmana. La seva amiga Clara, documentalista, ja havia trobat l'adreça i telèfon que uns dies abans li havia demanat que busqués. En aquest moment no va poder reprimir l'emoció. Va anotar les dades en un paper i ho va guardar a la bossa. Quan acabés, aniria per feina.

***

Des de l'aparador de la botiga d'aquella freda tarda de dilluns, observava prudentment a aquella madura i atractiva dona. No s'atrevia a entrar, les cames li tremolaven i el seu cor semblava tenir vida pròpia. Sense pensar-lo, arrepentida d'haver-hi anat, va girar cua i va començar a caminar amb grans camades cap la parada de metro.
Una vegada dins, va pensar en tot allò que va poder ser i no va ser, en els pocs anys viscuts al seu costat. No obstant això, la seva veritable mare, la seva àvia, va morir deu anys abans, víctima d'un infart.
Va pensar oblidar per sempre més aquest dia. Encara li quedava molt per viure, i no pensava cometre els mateixos errors que la seva mare havia comès amb ella.
I llavors va tenir pressa per a arribar a casa, on la nena i el seu company l'estarien esperant.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

142 Relats

444 Comentaris

129535 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)