Detall intervenció

Tot parlant d'adjectius

Intervenció de: Calderer2 | 29-12-2010


Aquest és un post de promoció. Resulta que de fa temps que em faig una llista de normes d'autocorrecció, una manera com qualsevol altra de pensar i fixar criteris a l'hora de corregir els textos i de treballar la prosa. Com que la llista és molt llarga i algunes de les normes són excessivament personals (són més dèries subjectives que no pas normes d'estil mínimament objectives) he decidit destriar-les i anar penjant aquí algunes, per temes sobretot.

La setmana passada ho vaig fer amb els punts (16) referits als adjectius, amb tan mala sort que es va editar amb una quarantena més de relats el dia de Sant Esteve... de forma que ningú s'ha assabentat.

Ja saps, si tens ganes de saber com em corregeixo els adjectius (o com pretenc fer-ho que després em passo les meves normes pel...) o tens alguna idea o opinió sobre el tema clica al meu nick i després al darrer text que he publicat.

Agrairia opinions, afalacs, sabó, crítiques, afegits, esmenes, rèpliques provocatives amb ànim de polèmica, etc .... per a mi aquesta és una eina de treball molt personal però penso que pot servir per a altres autors de RC.

Salutacions

Lluís


Respostes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.