Detall intervenció

correcció d'originals

Intervenció de: cricat | 02-02-2005


Hola, sóc correctora d'originals. Si algú necessita referències, n'hi puc donar. M'ofereixo a corregir l'ortografia dels relataires que pensin que quatre ulls hi veuen més que dos. El preu seria simbòlic: d'1 a 3 euros relat? (el podem negociar). Per exemple, si són poemes breus (fins a 10 versos), 1 euro; de 10 a 30 versos, 2 euros; una pàgina de prosa, 3 euros. Si algú volgués algun altre retoc, a més de la correcció purament ortogràfica (només en relats en prosa), podríem afegir-hi una correcció d'estil per 2 euros més per pàgina. I així.

Ho faríem sense contracte: només pura bona voluntat, de manera que si algú no em pagués... doncs, mala sort per a mi. No ho faig per negoci, sinó per ajudar, i també per distreure'm. La relació seria exclusivament per mail. A l'hora de pagar, ho porteu em metàl·lic en un sobre a l'adreça (de Barcelona) que us diria, o bé envieu per correu un xec al portador (en aquest cas, amb 2 euros de més per tramesa, la comissió que em cobrarà el banc).

La manera de fer-ho: qui vulgui, m'envia un mail dient que vol que li corregeixi els seus textos abans de penjar-los a RC. A partir d'aquest moment, el "contracte" comença a funcionar. Jo em comprometo, si els relats que m'envieu són breus, a tenir-los corregits i a retornar-los per la mateixa via (mail) en un màxim de 24 h. Si són llargs (més de dos fulls), ja ens posaríem d'acord prèviament sobre el termini. Anem prenent nota tots dos, autor/a i correctora, del compte acumulat. Quan s'arribi a 20 euros, per exemple, es fa el pagament de la manera que he dit. Si el sistema no funciona pels motius que sigui, ja us ho diria i ho deixaríem córrer.

Bé, és un oferiment, per si a algú li serveix. Òbviament, jo no em guanyaré la vida amb això, però serà una distracció per a la meva feina habitual, tan avorrida.

La meva adreça: criccat@yahoo.com

A reveure,

Cristina Català


Respostes

  • JKHKJ
    PUSA | 19/02/2008 a les 15:00

    TORP
    • RE: JKHKJ
      Xantalam | 13/05/2008 a les 19:19

      Aclarir que, els comentaris estan fets i proposats per en Màndälf, que és qui se'ls ha currat, i com el Ferran no es veia en cor de millorar-los, els ha acceptat de bon grat.







      ACLARIT AQUEST PUNT
      SOLS EN QUEDA UNA COSA
      PER FER-VOS SABER
      ABANS QUE SE'N OBLIDI
      I SE'NS TITLLI DE DESPISTATS
      AGRAIR-VOS LA VOSTRA PARTICIPACIÓ
      QUE ENS HA FET DIFÍCIL LA TRIA
      D'ENTRE TOTS ELS RELATS, PERÒ, HEM COINCIDIT...
      EN DOS TÍTOLS, QUE NO DIREM...













      L'OLIMP DEL REPTE ÉS PER...


















      El judici de Paris - d'afrodita



      plas plas plas

      Moltes felicitats, i ara ja saps...
      Esperem la teva proposta.

      I un cop més, gràcies per participar-hi

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.