Detall intervenció

SUDANELL 2014

Intervenció de: Anaïs | 09-06-2014

Molt bones,
a l'espera de la crònica fotogràfica de l'Home Fosc (jo crec que li hauríem de pagar el doble de l'any passat, ;-D), dir-vos que dissabte vaig passar una tarda fantàstica acompanyada d'alguns dels companys d'RC. Em vaig sentir com a casa, ja que si bé només coneixia a la Núria Niubó de la presentació del seu llibre, han estat moltes les estones que hem compartit fins ara en aquesta web.
Si l'any que ve puc venir (no pots dir blat fins que és al sac i ben lligat...) m'encantarà també llegir algun dels meus poemes. Espero que aleshores potser algun de nou hagi pogut crear.
La sorpresa més agradable va ser la Montsepema, companya de matins de riures forumaires que no van acabar com desitjàvem però que guardo com a un record molt bonic en un temps que no estava massa bé anímicament, ja que estava en període de dol que em vaig agafar molt a pit i el fòrum em distreia. Amb el seu marit, vam descobrir punts en comú amb un parent meu que va ser company seu, sembla estrany que petit que és el món! Una altra sorpresa va ser que un altre company fos del poble del costat del d'on jo visc, amb el qual vam mantenir la meva parella i jo una agradable conversa.
Continuo: ja he dit que a la Núria la coneixia de l'estoneta que vam compartir a la presentació del seu llibre, persona agradable i que transmet molta pau, acollidora i que em va presentar de seguida als que allí eren presents. Aurora Marco, encantada d'haver-te conegut també, de seguida m'hi vaig sentir a gust al teu costat. Marc Freixas, reivindicatiu, tímid però valent en els teus poemes, amb la teva dona compartim titulació i vam congeniar molt amb el teu fill.
Home Fosc, tot i que a l'escriure podem veure el caràcter de les persones, a l'hora d'escriure em semblaves molt més "serio" del que et vaig veure, encantada també. Xantalam, vam creuar tan sols 4 paraules però ets molt agradable i simpàtica.
Carles Ferran, timidesa o esguard observador davant la meva persona, també vaig estar a gust al teu costat, espero que fos mutu.
Narcís08, llàstima que havia de marxar quan vam començar a parlar, la teva conversa de seguida em va enganxar.
Joandemataro, gràcies per convidar-me i oferir-me la possibilitat de passar una tarda fantàstica com ja he dit. Conservo en la memòria que tu vas ser el que em va donar la primera classe enllaçaire aquí a RC, quan feia molts pocs dies que voltava per aquí ja em vas fer confiança i és d'agrair.
Bé, espero no deixar-me ningú, ho havia d'explicar, gràcies per la paciència.
Un somriure,
Annaïs


Respostes

  • RE: SUDANELL 2014
    Galzeran (homefosc) | 09/06/2014 a les 10:12
    Un vespre engrescador i càlid en les hores més punyents, però agradable en anar acabant la presència del nostre astre diürn.
    Afegir a les teves paraules que la presència de Cesc Freixes amb la guitarra va fer bona companyia a les paraules dels i de les poetes i més tard en acabar el recital poètic, les seves cançons de lluita i de carrer ens feren un bon comiat a les paraules.
    Els que ens varem quedar per menjar alguna cosa (un bocata immens) allí mateix en una taula manllevada a l'alguatzil del poble i que ens perdoni. Tot plegat abans de tornar a casa o a l'hotel, i allí a taula mateix varem gaudir del concert dels joves Cybee (Sibi) que tenien molta marxa i ho feien millor que no em creia, ja ho tenen això els directes.

    I quan menys ho espereu, les fotos que ja les tinc a punt, però falta fer l'àlbum. Avui caurà la crònica fotogràfica.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.