Detall intervenció

MeloRepte niPoètic Visual001: Ignonauta, de Tulsa

Intervenció de: deòmises | 25-02-2015

He estat uns dies rumiant com es poden reduir les propostes reptaires, degut a la baixa participació un cop més. El Niporepte va barrejar-se amb el RPV pel mateix motiu i perquè no desaparegui un dels dos reptes poètics que resten, per què no ajuntar-los en un d'únic, que compagini música i imatges?

Us explico: a partir d'un vídeo musical, us podeu inspirar en la lletra, en la melodia o en les imatges. En la primera prova-pilot (s'acceptaran propostes i queixes i modificacions, evidentment), us proposo inspirar-vos en Ignonauta, de Tulsa. Com bé diu la descripció del vídeo, es tracta d'un experiment cinematogràfic inspirat en tres temes del grup Tulsa. Us deixo el vídeo i les condicions: poesia o prosa poètica (s'accepten tannkas i haikus, també), sense límit d'extensió. Dues composicions per autor/a. Des d'ara mateix fins el proper dimecres, 4 de març de 2015, a les 17h.





d.


Respostes

  • L'arbre del mal
    iong txon | 01/03/2015 a les 23:38
    Bella Pandora
    mentre els teus fills es maten
    el cor no et plora
  • En mans d'Eva
    iong txon | 01/03/2015 a les 23:40
    Vil cortesana
    roda de la fortuna
    amant i esposa
    L'ofrena més difícil
    per restaurar la història

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.