Detall intervenció

Equip de gestió de l’espai RC

Intervenció de: aleshores | 27-04-2024

Em penso que l’equip que d’ara endavant gestioni aquest espai hauria d’estar legitimat per una majoria de participants que hagin estat actius, posem, els darrers tres mesos.
L’equip seria la via de contacte amb Omatech que és qui proveeix el servei l’espai de relatsencatala.
La vigència del mandat de l’equip podria de ser d’un any.
L’equip podria tenir, posem, quatre membres.
Caldria elaborar un cens d’electors i fixar una data per l’elecció.
Una primera feina seria elaborar un codi o normes d’actuació.


Respostes

  • RE: Equip de gestió de l’espai RC
    AssociacioRelataires | 27/04/2024 a les 21:52
    L'Associació continuarà gestionant el contacte amb Omatech fins a la dissolució de la mateixa, i fins al novembre d'aquest any, com a mínim. Més enllà del primer de gener del 2025 deixarà de funcionar a tots els nivells.

    Ara mateix hi ha dos nous administradors que validen relats, juntament amb qui fins ara ho ha fet els darrers tres anys, i qui tot i tenir la clau per seguir validant, deixarà de fer-ho amb regularitat a finals d'any.
    Si aquests relataires es volen donar a conèixer, ja és cosa seva. El nostre consell és que millor que la majoria ho ignori, si la cosa rutlla.

    Us comunicarem quan deixarem d'actuar, definitivament.

    Aquesta nova junta de relataires té encara una mica de marge per a ser creada, i si l'interlocutor amb Omatech és el mateix més enllà d'un any, ells us estaran agraïts.

    De moment, seguim al peu del canó. Volem marxar amb la feina ben feta, i tancada, com es mereix la pàgina, i la tancar amb dignitat una junta que els darrers deu anys ha actuat d'una manera voluntària i sense ànims de res més que la d'ajudar als relataires.
    La manca de relleu ens obliga. Legalment estem fora de tota norma, i el cansament per la lluita amb les administracions, també ha ajudat al cansament i tancament.

    Desitgem tota la sort i encerts a una nova associació.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.