Voladura per erecció controlada

Un relat de: Xavier Lamarca

La Rosa estava ben enamorada d'en Manel, però.... en Manel era un volcà, i només li calien unes rebolcades ardoroses a les que seguia la sortida de la lava d'una forma imminent. En Manel era strombolià, dues sacsejades i lava fora, no hi havia què fer-hi.
La Rosa era hawaiana en qüestions de passió, havia d'obrir la cràter lentament, dolçament, i fluir liquida la lava entre corones de flors, sense fer muntanyeta, necessitava núvols de tardor i postes de sol.
Així doncs quan l'amor era apassionat l'una era a la Polinèsia i l'altre a Sicília, massa lluny per entendre's.
El dia de fi d'any la Rosa comprà roba interior vermella, un tanga caladet per ella i uns sostenidors de pura gassa transparent que ho mostraven tot, amb el misteri excitant d'un mil·límetre per descobrir. A en Manel li comprà també un tanga vermell, masculí, amb un paquet ampli i bragueta amb cremallera. I un secret on fiava la seva sort
Era ja entrada la matinada quan es ficaren al llit i la Rosa es queda amb el nou modelet per a sorpresa d'en Manel. Que augmentà quan li regala el seu i se l'hagué de posar per complaure-la. El paquet s'ompli ràpidament, però el crater era ben fermat amb cremallera.
"Res de treure's res més!, són les regles del joc". I es llançaren en braços l'un de l'altre.
En Manel tenia els ous comprimits, el cul partit per un cilici que s'enfonsava a la carn, i el nap mossegat per unes dents metàl·liques. I abaixà la cremallera per alleugerir la pressió. Sols aconseguí obrir dos centímetres i la lava s'escampà sense arribar al crater hawaià que l'esperava. Mentre, el volcà de la Rosa creixia i creixia.
Fou la segona erecció, al cap d'uns minuts, la que feu volar els tangues fins al sostre i es consumà l'explosió del Krakatoa que enfonsà el llit.

Comentaris

  • Lilith | 27-03-2007

    Belles metàfores davant crues realitats. El teu protagonista hauria de provar el sexe tàntric, diuen que fa meravelles. Una narració que es fa molt agradable.

  • Molt bona l'erecció-erupció final !![Ofensiu]
    Màndalf | 07-01-2007

    La prèvia, pobra, ha tingut que sortir com ha pogut, no m'estranya amb aquests regals tan seductors.
    Expliques d'un sol tret i d'una manera divertida l'etern duet de l'amor, els punts de vista diferents entre ells i elles: sexe volcànic i passió dolça i somiadora.
    I les regles del joc les posa ella, clar.
    Fantàstica la descripció de la situació dins del tanga d'en Manel, pobre. Això deu fer mal.

    Salut i força!!

  • Ai, els rojos regals...[Ofensiu]
    rnbonet | 02-01-2007

    ...de cap d'any!
    Has fet una història divertida, adobada amb veu humorística i irònica. M'han arribat al cor les figures dels tipus volcànics.
    Molta salut i molta rebolica durant tot el '07!

l´Autor

Foto de perfil de Xavier Lamarca

Xavier Lamarca

27 Relats

50 Comentaris

42158 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Quan escric davant la pantalla, de vegades els personatges se'm revolten i exigeixen que no traeixi la seva biografia. Jo els dic que només gracies a mi en tenen però, tossuts, es neguen a seguir el meu pla i actuen pel seu compte.
Quan això passa - que és el millor que pot passar - em limito a escriure la història que em dicten sense afegir-hi de la meva collita, sinó el que observo i penso que els passsa pel cap o per les vísceres.
De fet, escriure una historia no es altra cosa que deixar-se portar per una veu que xiuxeja a l'orella. No cal inventar res, tan els personatges de carn i ossos com els imaginats tenen vida pròpia, i si no en tenen val mes plegar i oblidar-los.
Però un cop el relat és acabat, i publicat soc jo qui es queda sol al darrera la pantalla.
La història ja no es meva, és de tots aquells que se l'han fet seva.