Vint nits de claustre

Un relat de: Bonhomia
Sóc un indi ferit per les trèmules flors dels jardins moderns, on cada flor es quadra amb les altres per vici de l'home blanc. Prefereixo un jardí silvestre, no m'importa que hi hagi bardissa, ja aguantaré el dolor, inconcient de mi mateix, dins un camí de ràfegues de vent gelat, talment com un calipo vegetal, vull dir, com un anell que s'ha quedat atrapat al dit i que em provoca un fortíssim impacte a l'òs que, ell mateix, sent més que jo.
Vacil.lo al caminar sense moure'm dins un malson del qual disfruto frït de l'absurd, que se m'encomana com una pedra diària.
I no vull saber res de les notícies del món ni saber què passa al meu voltant, doncs com a solitari jugador de roses blanques em considero dimoni i no em cal demanar caritat.
La resta que em queda d'aquesta dissetena nit de claustre no m'estabornirà, conec molt bé la por, conec molt bé l'horror.


Sergi
12-08-2011

Comentaris

  • interessant paral.lelisme de...[Ofensiu]
    joandemataro | 14-08-2011 | Valoració: 10

    la vida en llibertat dels indis amb la possibilitat de buscar aquesta mateixa llibertat en un món modern molt més complicat
    gràcies sergi per visitar-me i fins aviat
    espero que et provi l'estiu
    joan

  • Entenc[Ofensiu]
    Narcis08 | 13-08-2011 | Valoració: 10

    la por sense massa distància, és un monstre terrible.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514903 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.