Veritat o ficció?

Un relat de: Englantina
Ja feia un parell de setmanes de la seva primera trobada al xat, i la temperatura de les darreres converses havia arribat al límit. Avui, just abans de tancar l’ordinador, la Ventafocs i en JackSparrow van convenir en trobar-se demà, a les nou del vespre, a la porta d’un cèntric cafè.

Havien coincidit per casualitat, en una xarxa social d’Internet. Un comentari d’ella va ser tret de context, i en JackSparrow la va contradir. El mal rotllo del malentès va créixer considerablement, però, contra tot pronòstic, un gir en la conversa va fer encarrilar les paraules i les opinions, fins que van adonar-se de que pensaven el mateix. Per tant, no hi havia discussió possible, i el tema va quedar tancat.

Després del creuament inicial de desavinences i de la comunió de criteris posteriors, la Ventafocs i en JackSparrow estaven inquiets. Alguna cosa dins se’ls havia remogut, i ben aviat van trobar una excusa per poder seguir actius en el xat.

En JackSparrow, com a bon cavaller, es va presentar de forma oficial, i ella va respondre amablement. Va ser un moment cibernètic estrany, perquè feia poc que s’havien dit el nom del porc, però ara oficialitzaven la seva relació de bones maneres, com si comencessin de bell nou .

El cas és que, un cop fetes les presentacions formals, van entrar en una relació xat-epistolar plena d’informació mútua, en la que hi cabien tots els temes: política, futbol, música, cinema... i sexe. Coincidien en la major part de les seves opinions, semblaven tenir les mateixes afinitats, vivien, curiosament, a la mateixa ciutat. Quan van entrar en el terreny sexual, atrets per la mútua sincronia, l’experiència va ser tan brutal que van embogir de desig. Decidits a trobar-se per consumar la seva passió, van decidir fer el pas previ: descriure’s físicament.

La Ventafocs va ser la primera en auto-retratar-se virtualment, sense complexos. Tenia els cabells negres i els ulls grans; era alta i esvelta, tenia la cara pigada, amb un nas recte i uns llavis gruixuts i petoners. Va enviar una foto per correu electrònic al seu company cibernètic, i ell va quedar admirat d’aquella dona escultural. A la foto, la Ventafocs lluïa un vestit vaporós i blanc, molt curt, que deixava veure unes cames llarguíssimes. En JackSparrow creia haver trobat la dona més perfecta del món, però va pensar en la possibilitat de que aquella foto no fos més que un engany.

Ell també li va donar ets i uts sobre el seu físic. Si ella semblava una deessa, ell era el seu equivalent a l’Olimp: alt, ros, amb ulls blaus, braços forts i musculats i un tors que semblava esculpit amb cisell. També va enviar una foto, i la Ventafocs va quedar embadalida, però pensant, en el fons, que aquell no podia ser el seu JackSparrow. Seria massa bona sort.

L’endemà, a l’hora convinguda, en JackSparrow era a la porta del Zurich. Quan la Ventafocs va arribar, es va produir un moment elèctric, gairebé màgic: es van mirar de dalt a baix mútuament, bocabadats, per descobrir que eren... EXACTAMENT TAL I COM S’HAVIEN DESCRIT. Cap mentida, cap exageració. Les fotos eren reals. Dos éssers perfectes que s’havien trobat a la xarxa. Les mateixes aficions, els mateixos anhels, i un cossos fets pel plaer.

Van trigar mitja hora en trobar una habitació d’hotel.

I dos mesos en muntar el seu niu d’amor.

FI

AVÍS ESBORRONADOR: AQUEST RELAT ÉS FICTICI. QUALSEVOL SEMBLANÇA AMB LA REALITAT ÉS PURA COINCIDÈNCIA.

Comentaris

  • la realitat supera la ficció?[Ofensiu]
    Berta.M | 23-05-2011

    Encara que no haguessin sigut tant guapíssims segur que el moment de l'encontre hagues estat brutal..doncs com tu molt bé defineixes la prèvia havia estat una experiència tan brutal que havien embogit de desig.
    Ja he llegit uns quants relats teus de relacions home-dona i a tots els acabes casant...jo ho deixaria a l'aire,pel meu gust dona un punt més interessant!

  • Una veritat de ficció[Ofensiu]
    Unaquimera | 14-05-2011

    He tornat, per continuar descobrint les teves creacions, i... he llegit aquest relat d’una tirada, amb aquell estat d’ànim entre l’esperança la temença, frisosa per arribar al final i per confirmar que una o l’altra tenien justificació.

    S’ha de reconeixer que, malgrat el relat resulta francament atractiu per si mateix i fa neixer en el rostre de qui el llegeix un somriure il.lusionat, l’avís esborronador del final és el missatge que queda gravat a foc en la ment de qui arriba fins a ell.

    Realment, la realitat ens demostra tot sovint que poques vegades el que desitgem es converteix en realitat, mentre els temors que un conrea en el seu interior, es confirmen en contactar amb els altres... excepte en les ocasions com aquesta que narres, l’excepció potser en mig d’una majoria, on el final sembla de conte de fades... vull dir, d’aquells que ajuden a somiar en els miracles, que permeten mantenir l’esperança en la casualitat, en els regals gratuïts de l’atzar, en el bon humor y la generositat de què la vida dóna mostres de tant en tant.

    T’envio una abraçada per celebrar aquesta la feliç coincidència que engendra esperança,
    Unaquimera

  • Potser sí...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 21-04-2011

    que el teu relat pugui acostar-se a alguna realitat, però crec que normalment les nostres espectavives respecte als altres, les superen. Internet encara és un mitjà força desconegut pel que fa a les relacions personals i a les emocions que es poden generar a traves de les paraules, sense que intevinguin la resta dels nostres sentits. Possiblement, ajuda a apropar els sentiments, donat que no hi ha judicis que els condicionin, però també desconeixem quina part de la nostra imaginació idealitza, i amb quina força és capaç de fer-ho.

    Parlant del teu relat, m'ha agradat com has vestit la història, enjogassada i divertida, amb un final rodó que desperta un somriure franc al lector. Escrius amb molta fluidesa i se'm fan molt amenes les lectures de les històries que et conec.

    Per cert, tot un honor que la meva "vetlla" t'hagi inspirat.... :-)
    Una abraçada

  • Llàstima![Ofensiu]
    Núria Niubó | 19-04-2011

    M’havia fet il•lusions de que fos veritat!
    Com un conte de fades per a “nens i nenes” grans, engrescador i sensual.
    M’ha agradat , has aconseguit fer-me desitjar un intent virtual, és clar que la conclusió final ajudar a tocar de peus a terra.

    M’agrada com escrius i t’agraeixo el teu comentari m’has donat l’oportunitat de llegir-te i el desig de continuar-ho fent.

    Una abraçada virtual però de tot cor,
    Núria

  • COMENTARI DE LA JUTGESSA[Ofensiu]
    nuriagau | 19-04-2011

    El relat està escrit amb una prosa espontània, simpàtica i desimbolta que manté l’atenció del lector al llarg de la lectura.
    Una història, escrita en tercera persona, que ens descriu la coneixença cibernètica de la Ventafocs i en JackSparrow. Una trobada que, en un principi, s’havia iniciat com a discussió però que, ràpidament, van transformar en descoberta d’afinitats comunes, fins que van descobrir que també sincronitzaven en qüestions sexuals. Als missatges que s’intercanvien inclouen les descripcions físiques d’ells mateixos. Aquestes encara incrementen més el desig de coneixe’s personalment.
    M’ha sobtat el happy end final, sincerament crec que no és el que s’espera el lector i ha resultat una sorpresa agradable.
    Un relat de 578 paraules on estan encabides les quatre paraules claus. Una d’elles, precisament, a l’avís que apareix després del desenllaç del relat.
    Llàstima que ens hagis advertit que el relat és fictici, Englantina, tenia la intenció de demanar-te que em presentessis en JackSparrow. Moltes gràcies per participar i espero compartir amb tu altres reptes.

l´Autor

Foto de perfil de Englantina

Englantina

33 Relats

167 Comentaris

38672 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m'acumulen
que ni deixen espai a la tristesa
i et visc intensament sense tenir-te.
(de Lletra a Dolors - Miquel Martí i Pol)



El meu c/e: dolors.simo@yahoo.es