Viatge sense retorn

Un relat de: Englantina

26 juliol 2011
Un jove mor per salvar la vida a una desconeguda

Una discussió sentimental va acabar en tragèdia ahir a Barcelona, quan J.T. va intervenir per ajudar una dona que estava sent apallissada pel seu company sentimental.
Els fets van tenir lloc a les 22:30h al barri de Gràcia de Barcelona. La parella, ambdós amb símptomes d’embriaguesa, van entrar en una discussió violenta, i J.T., veí del barri, va voler intercedir de forma dialogant, segons declaracions dels testimonis. El jove va rebre una empenta de l’agressor, i va caure a terra amb la mala fortuna de colpejar-se el cap amb violència contra un banc de pedra. J.T. va morir a l’instant, i res es va poder fer per salvar-li la vida.


--------------------oOo--------------------

25 de juliol de 2011, 10:44h

De: Mireia Faió (mifa@mail.cat)
A: Joan Tarrés (jota@mail.cat)
Assumpte: Llegeix aquest mail amb atenció, amor meu
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Estimat Joan,
Necessito que et prenguis molt seriosament aquest mail. Només tinc uns minuts de temps, i estic transgredint totes les normes i les lleis de la natura fent això, però et prego que m’escoltis amb atenció: AQUESTA NIT, QUAN TORNIS DE LA TEVA REUNIÓ AMB ELS AMERICANS, NO VINGUIS CAP A CASA DIRECTAMENT. NO PASSIS PER GRÀCIA. NO EM TRUQUIS PER DEMANAR-ME EXPLICACIONS, I NO AGAFIS CAP TRUCADA MEVA FINS A MITJANIT.
Em consta que res de tot això tindrà cap sentit per tu. De fet, jo tampoc et sabré donar cap explicació sobre aquest mail, però has de confiar en mi. És la única manera de que puguem seguir junts la nostra vida, com ha de ser.
Si m’estimes de debò, si és cert que sóc l’amor de la teva vida, fes cas d’aquest missatge. Potser llegint els diaris de demà entendrem alguna cosa, o potser no, però això no és important. L’important és que els dos estiguem vius per continuar junts.
T’estimo amb bogeria, i la vida sense tu seria un infern.

Mireia


--------------------oOo-------------------

25 de juliol de 2031
Nova expedició tripulada a través del túnel del temps

Avui es farà ja el desè viatge tripulat per humans a través del temps, gràcies a la màquina TRANSITUM CDLXXIV, construïda amb la tecnologia més avançada de la comunitat científica mundial.
En els pocs detalls que han transcendit, aquest rotatiu ha pogut saber que els viatgers no tenen cap visibilitat als ulls dels humans del passat, així que no hi ha por de que algú es pugui trobar cara a cara amb si mateix. Tampoc es poden materialitzar cap tipus d’objectes, cartes o disquets amb informació, per la qual cosa és gairebé impossible, de moment, intervenir per canviar cap dels fets que van ocórrer en el seu moment. A més, els viatges només duren un màxim de deu minuts, tot i que els científics estan estudiant la manera d’allargar aquest període.
En el viatge d’avui, s’ha confirmat la presència dins la càpsula d’una catalana, Mireia Faió, que va ser una de les primeres voluntàries en presentar-se per l’experiment.


--------------------oOo--------------------

25 de juliol de 2011, 10:35h

La Mireia del futur (la de 2031) acaba d’arribar a casa seva. En Joan ja fa estona que ha marxat, i la seva jo del passat, (la Mireia de 2011), serà fora tot el dia. Ho recorda perfectament. Avui era el seu primer dia com a metge resident a la Vall d’Ebron, així que no tornarà a casa fins a les 23h. Amb una mica de sort, si tot surt bé, s’estalviarà de trobar-se amb les ambulàncies a la placeta, intentant reanimar sense sort el cadàver del seu estimat Joan. Només cal que el seu pla surti bé.
Es dirigeix cap al seu propi ordinador, el que tenia aleshores, i l’encén. Se sent com una mena d’espia, com una intrusa dins de la seva pròpia casa. Escriu ràpidament el mail al Joan, que té memoritzat al cap des de fa dies. Es fa estrany veure la transparència del seu propi cos, però comprova que no hi ha res que la impedeixi teclejar.
Ja està fet. Han passat gairebé deu minuts, i d’un moment a l’altre, tornarà cap a 2031.


--------------------oOo--------------------

26 de juliol de 2031
Estranys incidents en el darrer viatge tripulat al passat

Han quedat interromputs i ajornats tots els viatges al passat que estaven programats durant els propers mesos, per culpa d’una sèrie d’estranyes anomalies en el viatge d’ahir. Molts detalls del registre del viatge han quedat esborrats, i ningú ha tornat en la càpsula. Es desconeix, fins i tot, el nom de l’ocupant i les circumstàncies estranyes de la desaparició de tota mena de dades.


Comentaris

  • És un relat...[Ofensiu]
    AVERROIS | 26-07-2011 | Valoració: 10

    ...tendre, amb amor, l'amor que porta a la protagonista a fer el viatge i salvar al seu estimat. Un relat de ciencia ficció molt ben treballat.
    Una abraçada.

  • present, passat i futur tot lligat[Ofensiu]
    ales de foc | 26-07-2011 | Valoració: 9

    m'ha cridat l'atenció el títol i m'ha agradat la teva narrativa
    Tan de bo algun dia existeixin els viatgers del futur al passat!! quantes coses canviaríem.....
    una abraçada literària

l´Autor

Foto de perfil de Englantina

Englantina

33 Relats

167 Comentaris

38616 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m'acumulen
que ni deixen espai a la tristesa
i et visc intensament sense tenir-te.
(de Lletra a Dolors - Miquel Martí i Pol)



El meu c/e: dolors.simo@yahoo.es