Un pobre diable, mai més ben dit (i SHS 31 al 36).

Un relat de: Joan Colom
En Banyeta n'estava fins al capdamunt, de calúmnies. Ell, que havia estat expulsat del paradís només per la seva incorregible propensió a fer broma amb el Senyor Bigbang, que no tenia gens de sentit de l'humor (en particular, l'emprenyava molt això de Senyor Bigbang), havia acabat sent el cap de turc de totes les malifetes del gènere humà. Ell, que no era un malànima; que, en rigor, no mereixia ni ser qualificat de brètol; que, com a molt, era una criatura entremaliada que sentia debilitat per les bromes pesades: es petava de riure amb l'slapstick cinematogràfic i després volia reproduir aquells gags en la vida real. D'acord que les estadístiques ja prevenien sobre les possibles conseqüències de deixar caure peles de plàtan en les voreres, una de les seves facècies predilectes, però ell només pretenia veure patacades espectaculars i divertides: aquell 15% de casos, normalment relliscades cap endavant que provocaven caigudes cap enrere amb un resultat de mort o tetraplegia, eren mers accidents (danys col·laterals, que en diuen ara). Pitjor hauria estat dedicar-se a telefonar insistentment a conductors que circulaven per carreteres plenes de revolts.

Però allò que més el molestava era veure's representat en el cinema per bocs ben banyuts, de pell aspra i rogenca, amb faccions repulsivament humanes i ulls felins, que aconseguien engendrar l'Anticrist prenyant dones prèviament ensarronades i drogades. Fins i tot en el millor film d'aquest subgènere d'íncubs, "La llavor del diable" de Roman Polanski, el mostraven follant-se una senyora més aviat càndida, molt el·lípticament, això sí, com si ella ho visqués en un malson, però follant-se-la al cap i a la fi. Què més voldria ell, que tal cosa fos possible? En Banyeta ho repetia sovint: només era un àngel caigut, i els àngels no tenen sexe.



Exclusiu per als aficionats als Sudokus Hexagonals Simètrics:

— Les opinions i suggeriments que creguis que poden interessar a tots els jugadors, envia'ls com a Comentaris al present Relat.

— Les demandes d'arxius i les consultes relatives a la resolució de SHS concrets, envia-les a l'adreça joancolom47@gmail.com.

— Si vols anar al primer relat de la sèrie amb enllaços als SHS, per assabentar-te de les regles del joc o del procediment de resolució aconsellat, fes clic aquí.

— Si vols l'arxiu PDF amb la Plantilla Hexagonal (full pautat per a 6 SHS), fes clic aquí.

— Si vols l'arxiu PDF amb els SHS 31 al 36 (enunciats i solucions), fes clic aquí.

Comentaris

  • Resposta:[Ofensiu]
    Joan Colom | 12-03-2019

    Ni punt de comparació amb la fina ironia que gastes tu: et prodigues poc, però quan ho fas l'encertes de ple. Si el meu relat té algun mèrit no és pas literari sinó d'això que en diuen "superació personal": posar fre a la tendència a escriure jeremiades que arrossego de fa temps; és una bona teràpia per a mi i una manera d'evitar que els lectors em considerin un malastruc i defugin els meus relats només veure'n l'autoria.

  • Paròdia[Ofensiu]
    SrGarcia | 10-03-2019

    He trobat que és un relat molt divertit. Una bona paròdia.