UN LLOC INCERT 2

Un relat de: Bonhomia
UN LLOC INCERT 2

Em vaig aixecar del llit amb unes lleganyes de cal déu. Vaig treure'm el pijama i em vaig dirigir cap a la dutxa. Em vaig preguntar quina cara faria i mirant-me al mirall... Ep! Aquest no sóc jo! ... quin esglai i espant ... al mirall hi havia el follet del somni somrient-me... envoltat de pols de neu altra vegada... em va parlar:
-Tros de burro! Tros de burro! Ha ha! Dormint de cap per avall, eh?
I jo em trobava de sobte en un estat tremolós i d'angoixa... Però si jo estava despert! Quina por! La vida, almenys em semblava això, en un estat deplorablement tens i mortífer...
-Q... q... qui... Ets! Q... qui... qui ets!-. Jo tremolava de cap a peus.
-Sóc el del teu somni d'aquesta nit, tros de burro! Tros de burro! Ara no pots anar a feinejar! I de l'hospital al psiquiàtric! Tros de burro! Tros de burro!
-P... p... prò-pr-què-m-dius... t... t... tros d... d... de burrhhhoooo.... ¿?
-Ets el que ets, i no ho pots evitar. Pensaves que en la vida tot és normal? Que només hi juga un paper primordial la realitat aparent?

De sobte em vaig recordar que jo era un pollastre dins el somni... i d'algunes paraules sobre papallones que havia sentit d'allò que veia al mirall. Sí, era ben despert i no somniava, el follet tenia raó. ...

Comentaris

  • De la por[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 27-09-2015 | Valoració: 10

    Primer, he sentit por i, de mica en mica, he anat ficant-me dins la testa esquerdada dels somnis. Ets un mestre del suspens psicològic, del xup-xup cerebral. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514877 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.