Toca’m de nou, Sam!

Un relat de: Magda Garcia
Aquell vespre l’Arlette recordà un amic d’origen senegalès, alt i fort, amb un cos escultural, que havia conegut en una visita d’eno-turisme ecològic a unes bodegues de Sant Sadurní.

En Sam treballava allà. Havien fet coneixença mig en català, mig en francès, en saber que ambdós havien estudiat a Paris. Era un penedesenc poliglota i espavilat. Parlava 8 llengües. Havia reagrupat la seva família des de Dakar i aviat homologaria el seu títol de sommelier. L’havia fet riure molt el dia que s’havien conegut.

Veient la tant estressada durant la visita d’eno-turisme, li digué, amb tota la calma i l’elegància senegaleses:

-“Arlette, ma chère, ne soit pas estressée. Nanca, nanca, que la pressa mata!”.

I ara, estant amb en Marc, en Sam li havia vingut al cap i havia somrigut recordant-ho. Li havia vingut de gust imaginar-se’l amb ells, dient li a cau d’orella “Touche moi ici...oui...comme ça...!” estirat al seu costat.

Penetrant-la i acariciant-la, amb aquells dits atzabegencs que, de ben segur, li sabrien treure suc a la seva vagina i al seu clítoris. En silenci, sense creuar un sol mot, però somrient-li, en Sam era allí imaginàriament, expressant-se a través dels seus llavis i dels seus dits.

L’Arlette l’imaginà i el descrigué exactament com a ella li agradaria que la fes seva.

Lentament.

Sense presses.

Com viuen al Senegal.

A poc a poc.

Tal i com deia la saviesa africana.

La pressa mata.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

146 Relats

487 Comentaris

38450 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.