SOC AQUELL

Un relat de: Janes XVII
Soc aquell que temps enllà va creuar el teu camí i potser també el teu destí, aquell qui una tarda quan el sol ja queia, va interrompre el teu esguard, aquell qui a través del verd va caure en mans del teu encís. Soc aquell qui va renéixer la teva il·lusió per compartir i la teva esperança per l’esdevenir. També soc aquell a qui vares marcar un rumb, aquell a qui vas provocar l'opció d'estimar, aquell amb qui et vares comprometre; soc aquell que, després de saber-te, va esborrar molts mals moments.
Soc aquell a qui has donat sentit, soc també el qui l'ha rebut sense recança i fins i tot sorprès per la troballa.
Soc aquell qui també t'ha complicat una part del viure, el qui remou els teus instints i els teus temors també, el qui motiva el teu patiment i el qui pertorba els teus pensaments. Soc aquell que et fa de pare quan no ho és i que és el pare quan no correspon, soc el pare que no pot.
Però també soc aquell qui és feliç al teu costat i també el que com tots falla algunes vegades i malgrat tot t'estima amb serietat. Soc aquell qui vol fer-te feliç per damunt dels dies que queden i aquell qui vol el teu somriure permanent.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer