Sense cap i sense peus

Un relat de: Grocdefoc

Cada dia ho intento, intento centrar-me, dir alguna cosa que tingui cap i peus, però el cap se'm descargola i se'n va cap a un altra direcció de la que van els peus. Els peus, esverats, se'm rebel·len i s'escapen tal com ho ha fet el cap, i jo, llavors, em quedo palplantada enmig d'una gernació en constant moviment sense cap i sense peus, fins que algú se m'apropa i em diu Ja ho sap que ha perdut el cap?
-Si, ja ho sé. I també he perdut els peus.
Quasi sempre em responen Si vol l'acompanyo, i jo em deixo acompanyar. És segur, distret, m'expliquen històries que jo no m'hagués imaginat mai. I em dic Quan arribi a casa escriuré aquesta història, però quan arribo, com que no tinc cap, ja me n'he oblidat. I com que no tinc peus, m'assec a la cadira de l'entrada, fins que truquen a la porta i entren el cap i els peus, em fan una forta abraçada i em diuen:
-Hola, ja som aquí, venim a sopar!
En aquest mateix moment, em poso a escriure.

Comentaris

  • Amb cap i peus[Ofensiu]
    Unaquimera | 21-09-2010 | Valoració: 10

    Tancat el parèntesi de les vacances i la desconnexió de la xarxa que comporta l'estiu que ara acaba, he decidit avui dedicar una estona a la lectura de les darreres creacions dels meus autors predilectes; per tant, he vingut de seguida fins el teu espai, i he tingut la gran alegria de veure que hi havia... no una, sinó quatre per llegir: què bé!
    Quatre grocdefocs autèntics i inèdits! ;-)
    Per una vegada, decideixo ser ordenada i començo. doncs, seguint l'ordre temporal en què vas enviar-les: obro avui el primer dels relats què m'esperen, i tornaré a passar per anar escalant els altres títols que m'esperen...

    Malgrat el títol que li has posat, no és aquesta una narració sense cap i sense peus:
    jo també em sento així de vegades, tal com descrius en el text... amb una petita diferència, potser: en algunes ocasions, quan els peus i el cap arriben i m'abracen, resulta que les mans han marxat a fer de les seves!
    Per això no puc escriure sempre en el moment que ho desitjo...

    Ha estat un plaer tornar a llegir la teva prosa fantàstica, guapa!

    Esperant que l'estiu hagi estat bo per a tu, t'envio una abraçada,
    Unaquimera

  • Ha ha ha...!! Molt divertit...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 06-07-2010 | Valoració: 9

    M'agrada molt aquest relat, el final és molt bo. Haig de reconèixer, tot i que només és la meva opinió, que al principi s'agafa amb una mica d'escepticisme, però que al final tot impacta de cop i fa que valgui la pena la resta del relat.

    Espero que aviat hagis pogut continuar el que estaves escrivint :-)

    A reveure, xicot. Ens veiem per Relats.

  • Ha, ha, ha[Ofensiu]
    Shaudin Melgar-Foraster | 02-07-2010 | Valoració: 10

    Ets genial, noia. M'has fet riure i somriure. M'has fet passar una molt bona estona. Realment m'encanta aquest relat. És dels millors que has escrit, i tots són molt bons. Tens molta imaginació, bon sentit de l'humor i escrius molt bé. Una bona barreja. Em sorpren que aquest relat no tingui més comentaris. Ep, relataires, que no l'heu vist?
    Una abraçada amb cap i peus,
    Shaudin

  • ni cap ..[Ofensiu]
    panxample | 28-06-2010

    El cap l'acostumem a perdre per motius molt diferents,el més lamentable i trist, és quan el perdem i s'emporta els records.
    Enhorabona per retrobar-lo
    Avant pit i amunt

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Grocdefoc

Grocdefoc

31 Relats

146 Comentaris

42621 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
M'agrada llegir i escriure, dibuixar i pintar.
I des de sempre he escrit, crec que des d'abans de nàixer (els meus avantpassats també els hi agradava escriure i pintar).

La resta de coses que podria dir, les he intentat resumir en el primer relat que he enviat a RC: "Autoretrat a colors".

En la meva pintura i que adorna el principi de la presentació (titulada "Carnaval"), hi manca un rostre... Crec que, amb l'escriptura, encara intento donar-li forma i trobar sentits.

M'hagués agradat estudiar molt més qualsevol aspecte de la llengua i la literatura, però les circumstàncies personals i laborals no m'ho han permès i ho he fet a la meva manera i quan he pogut: aprenent de mestres particulars i en un taller d'escriptura.
Sóc conscient de que sóc molt lluny de qualsevol cim.

Em va costar molt decidir-me a fer la meva primera exposició de dibuix i pintura.
Amb l'escriptura, encara dubto molt més, ja que a les paraules els hi tinc molt de respecte. Dins la meva gran ignorància sóc exigent, però m'he decidit a llençar-me a l'espai en trobar aquest web... perquè crec que si no és així no ho faré mai.

Un savi va dir que tot el que es posseeix no s'hauria d'atresorar sinó que s'hauria de donar.

El meu correu és a la vostra disposició.

grocdefoc@hotmail.com

I els meus blogs:

http://des-de-dalt-del-turo.blog.cat/