El gris i l'espasa

Un relat de: Grocdefoc
A mesura que avança la tarda, el gris de l'ambient va agafant força i, n'agafa tanta, que em provoca curiositat. El meu encuriosiment em fa mirar a través de la finestra per aturar-me en les formes conegudes i quasi idèntiques dels paisatges diaris i per comprovar si està plovent o no. Per fi, la pluja escassa, gens pròdiga els últims temps, sembla que torna a aparèixer i a caure damunt d'aquests indrets... però no. Encara no.

Tot roman sec, ressec, polsós, l'únic que se li ha afegit aquesta tarda és aquest gris intens, un gris metàl•lic, lluent, tan lluent com el gris d'una espasa afilada...

Per què hauré pensat en una espasa? mai n'he tingut cap a les mans, ni sóc aficionat a les armes, però sé que una espasa també pot ser una obra d'art...

Voldria tenir-ne una per poder-la admirar, sospesar, olorar, imaginar-me històries i preveure els últim instants de la meva vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Grocdefoc

Grocdefoc

31 Relats

146 Comentaris

42577 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
M'agrada llegir i escriure, dibuixar i pintar.
I des de sempre he escrit, crec que des d'abans de nàixer (els meus avantpassats també els hi agradava escriure i pintar).

La resta de coses que podria dir, les he intentat resumir en el primer relat que he enviat a RC: "Autoretrat a colors".

En la meva pintura i que adorna el principi de la presentació (titulada "Carnaval"), hi manca un rostre... Crec que, amb l'escriptura, encara intento donar-li forma i trobar sentits.

M'hagués agradat estudiar molt més qualsevol aspecte de la llengua i la literatura, però les circumstàncies personals i laborals no m'ho han permès i ho he fet a la meva manera i quan he pogut: aprenent de mestres particulars i en un taller d'escriptura.
Sóc conscient de que sóc molt lluny de qualsevol cim.

Em va costar molt decidir-me a fer la meva primera exposició de dibuix i pintura.
Amb l'escriptura, encara dubto molt més, ja que a les paraules els hi tinc molt de respecte. Dins la meva gran ignorància sóc exigent, però m'he decidit a llençar-me a l'espai en trobar aquest web... perquè crec que si no és així no ho faré mai.

Un savi va dir que tot el que es posseeix no s'hauria d'atresorar sinó que s'hauria de donar.

El meu correu és a la vostra disposició.

grocdefoc@hotmail.com

I els meus blogs:

http://des-de-dalt-del-turo.blog.cat/