Pastel

Un relat de: marialluisa

Un petó. Curt, ràpid. Un altre. I un altre. Uns ulls que me miren, enamorats. I una mà sobre la meua cintura. I una altra, aquesta meua, sobre la teua galta, que ara va al teu coll. Un altre petó. Una carícia, i un guapa, seguit, com sempre, d'un tu més, i un no, tu!; no, tu!, i així fins l'infinit. O no, potser acabat amb un tonto!, que totes les converses són iguals. I bé que va. I ara la mà ja no és a la cintura, i el petó se fa més llarg, i te veig amb els ulls tancats, i m'entren ganes de menjar-te; i unes pessigolles que només fan riure a la persona que les fa; i ara un petó dolç al nas, sempre seguit d'un somriure; i ara més petons dolços al nas, potser seguits d'una rialla. I un Ticu, seguit d'un altre Ticu. I els llavis més rojos que abans, i una abraçada, forta, forta, ben forta. I un t'estimo, que encara costa una mica de dir, però que fa feliç de sentir. I una carícia, un petó dolç i la teua mà jugant amb la meua panxa. Uns ulls que te miren, enamorats. I un somriure, que de vegades se posaria a plorar de tan feliç que és; i un En què penses?, preferiblement no seguit d'un en res. I més petons, barrejats amb més carícies i seguits de més abraçades. I rialles. I un preciosa. I que bonic és tindre algú que me faci riure. I més pensaments feliços, agraits, tendres...

Comentaris

  • mmmmsmuach je,je...[Ofensiu]
    Epicuri | 29-02-2008 | Valoració: 10

    Dolç i...inocent. Es important saber trobar i fruïr pastissos.

    mmmm, real, dolç, i perdona que parli amb la boca plena....molt gràfic i ve de gust encara que cal anar al tanto per no engreixar-se.

    Que bé que et quedis. M'ha agradat molt el poema?

    que tal posat en forma gràfica de versos per comptes de tot seguit? pot ser tal i com l'has penjat es més fresc i segur que mes TEU.

    arellegir...

  • faldudeta_8 | 29-02-2008

    m'ha agradat moltíssim!!!
    realment m'ha fet recordar molts moments amb aquesta personeta tant important que tenim molts/es afortunats/es!
    per a mi sols ha fallat una cosa... se m'ha fet curtíssim!:P
    besets !

  • Llibre | 29-02-2008

    Així que t'has convertit en una persona pastel?

    Hjehejeh... és broma!

    El relat fa una enumeració de gestos que, si mirem al nostre voltant, veurem duts a terme per un munt de parelletes que seuen en els bancs de les nostres ciutats o pobles. El que passa és que en el teu cas hi poses també la paraula. Uns mots, com tu dius, una mica pastels, però que són els que neixen en aquests moments, i t'has mantingut fidel a la realitat.

    Ei! I bona decisió, aquesta de continuar per aquí.

    Fins la propera,

    LLIBRE

l´Autor

Foto de perfil de marialluisa

marialluisa

20 Relats

36 Comentaris

18211 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Benvolguts súbdits, sóc la reina marialluisa.

I ara he aprés a parlar català per conèixer els vostres estranys costums, i després, poder escampar-los per la resta de l'Estat. Si és que sóc una reina infiltrada muajajaja!