:)

Un relat de: marialluisa
Hola Arnau,

Molt bon dia, maco. Com estàs, com has dormit? Espero que com un angelet, o millor.

Avui és dimarts. Al meu poble fan les parades, los dimarts, i les mestresses de casa hi van a comprar. També los mestressos, o mestresses home, no tinc clar com se diuen. Compren sobretot fruita i verdura, perquè vénen dos parades molt grans. Però també roba, i roba per la casa, i productes d'aquells del “Tot a 100” d'abans, i també hi sol haver una parada de bacallà.

Però això a nosaltres dos mos importa ben poc. Avui és dimarts, i m'he aixecat sola. A les nits, en gitar-me, m'imagino que hi ets, que mos posem a dormir junts, abraçats i despullats, i t'explico coses, i tu m'escoltes, i tu me n'expliques a mi, i diem bajanades, i riem. I poso lo meu cap sobre el teu pit, i no paro de repetir-te com n'ets, de guapo!

Però lo que és bonic de tot això no és que m'ho imagini, és que ho hem viscut, un munt de nits, i de dies, i que ho tornarem a fer, moltes vegades més. Perquè m'encanta fer-ho. I tinc moltíssimes ganes de veure't, i tocar-te, i que me diguis que quins pits més grossos, i que m'assenyalis quina part del penis vol un petó. I de fer altres coses, coses que no hem fet mai. I per “coses que no hem fet mai” pots imaginar-te la que vulguis, pràcticament, perquè si la fem junts, ja tinc ganes de fer-la.

Estic enamorada de tu, i te trobo a faltar.

Marialluisa

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de marialluisa

marialluisa

20 Relats

36 Comentaris

18194 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Benvolguts súbdits, sóc la reina marialluisa.

I ara he aprés a parlar català per conèixer els vostres estranys costums, i després, poder escampar-los per la resta de l'Estat. Si és que sóc una reina infiltrada muajajaja!