M'encanta!

Un relat de: marialluisa

El lloc on més li agrada que el besi és l'orella. La dreta. Que per algún motiu és més sensible que l'esquerra. I ja tinc una tàctica, que crec que és prou bona. Començo besant la part de baix, vaig pujant per la part de fora, i li toco amb la llengua algun punt, però només un instant. La seua respiració comença a canviar. I això m'engresca. Després, passo la llengua per fora, amb alguna mossegada. I li beso i li llepo, tot alhora, la part de dins, com si volgués entrar dins seu per l'orella. I aquí sí que embogeix. I m'encanta, així que embogeixo amb ell.


Ostres, que el relat no havia de sortir eròtic!


M'encanta donar-li petons a l'orella dreta. Perquè a ell encara li agrada més. I també m'agrada allò de: vaig besant apropant-me a l'orella però no! Passo de llarg... I una altra vegada! I una altra! Que pateixi. Que ho desitgi... Fins que jo ja no puc més.



Una altra cosa que m'encanta és apropar la meua mà al seu sexe en públic. Bé, el que m'agrada és que ell es posa nerviós, m'intenta apartar dissimuladament la mà, em diu pel meu nom amb un to de "Que estem en públic!", i jo li somric maliciosament. I torno a tocar-lo. M'encanta.

I si estem menjant amb altres persones, estirar el peu i pujar-lo per les seus cames fins que no puc més... és molt divertit veure com canvia la seua cara!




Bé, ara no ha quedat eròtic! Missió completa!


I a vosaltres... Toqueu-vos, toqueu-vos en públic!

Comentaris

  • El valor de les coses mínimes[Ofensiu]
    lluisba | 27-09-2008 | Valoració: 10

    Volia dir: el valor eròtic de les coses mínimes. Tocar els peus per sota la taula no és massa novedós. Tot i això, el guionista de "Vicky Cristina Barcelona" s'ho permet i sembla que està bé.
    Igual com besar l'orella: tampoc no sembla cap novetat. Tot rau en la formka de dir-ho. I aquesta primera persona ho fa bo. O sigui que entre en Woodiy Allen i tu, em quedo amb tu.

l´Autor

Foto de perfil de marialluisa

marialluisa

20 Relats

36 Comentaris

18119 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Benvolguts súbdits, sóc la reina marialluisa.

I ara he aprés a parlar català per conèixer els vostres estranys costums, i després, poder escampar-los per la resta de l'Estat. Si és que sóc una reina infiltrada muajajaja!