Parents polítics

Un relat de: Cinta

- "Holaaa, què taaal?? Caram, ja ni recordo l'últim dia que vaig veure les nenes. Estàs morena, no et queda gens bé aquest color de cara, sembla brut. Saps què? Estaràs contenta! Et regalaré dues brusetes perquè com que m´he aprimat i tu veig que cada dia estàs més grassa,.......... Vaig veure el teu pare, em vaig fer un fart de riure en veure'l tan coix,.... Veus? Ja tenia raó jo quan li deia que no s'operés de la cama! I la teva mare? Està molt envellida, eh? Fins i tot diria que geperudeja una mica. Tothom em diu que no sembla, ni de bon tros, que tingui vint anys menys que jo. Si fes servir pinta-llavis vermells fluorescents, com els meus , no li passaria. El teu germà ha trobat feina, no? Segur que el despatxaran en dos dies, no pot ser que sigui tan bon arquitecte..... I la teva germana? Encara no entenc com és possible que treballi en aquell programa de tele de tanta audiència. Físicament us assembleu com dues gotes d'aigua i, la veritat, .... Jo no ho penso,eh? Però tothom diu què, amb aquesta cara, segur que deu fer hores extres a l'habitació d'algun "jefasso". No sé ........
Aaaaay!!.....Seieu! Seieu! Mira!, perquè vegis que penso en tu, nosaltres menjarem pernil de Jabugo i, com que engreixa, per a tu t'he guardat la resta de l'enciam d'ahir que era boníssim. De segon plat hi ha conill i t'he reservat el cap perquè sé que disfrutes molt escurant. No et queixaràs , eh? M'han dit que et presentes a oposicions a notari. No aprovaràs paaas, no he entès mai com pots tenir set carreres . ¿Et vaig despertar quan el vaig trucar per felicitar-te l'aniversari? De fet, a dos quarts de sis, les que no som mandroses ja som aixecades fa estona. ¿Has llegit les revistes del cor? Jo ..............................................."

M'encanta anar a dinar a casa la meva sogra.

Comentaris

  • REALMENT[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 27-04-2007 | Valoració: 8

    UNA SOGRA D'AQUELLES QUE ABUNDEN...! QUINA XARRAMECA, I QUE DIVERTIDA. TAMBÉ NI HAN QUE S'HO PASSEN MES MALAMENT, LLEGUEIG EL MEU CONTE "SOGRES I BUNYOLS DE QUARESMA" ES UN CASTIC A LES XARRAMEQUES. AQUEST RELAT ES MOLT DIVERTIT. FELICITATS, T'HA SORTIT BEN IGUAL COM ES ELLA... JA, JA.

  • Una passada![Ofensiu]
    Mariona | 05-01-2005 | Valoració: 10

    M'he fet un fart de riure. És divertidíssim. Suposo que hi ha sogres de tota mena, jajajaja. Jo la meva, amb pau descansi, no la puc criticar, molt al contrari.
    Endavant, que no decaigui!

  • Avisa-la que et trobaràs malament per Nadal![Ofensiu]

    Li dius que t'agafarà una indigestió anticipada.
    M'ha semblat un relat divertit i que explota el tòpic prou ben conegut de les sogres amb amenitat i gràcia. Si una observació hi hagués de fer, et diria, Cinta, que potser vas molt directa al gra, i que amb més subtileses i segones intencions la cosa quedaria potser encara més rodona. De totes maneres, he gaudit d'una lectura amena i divertida que prou convé per tancar una vetllada a RC a la una de la nit. Salut

    Vicenç

  • Quina pasada![Ofensiu]
    AINOA | 19-12-2004 | Valoració: 10

    Ets bonisima noia, he rigut amb ganes. Un relat que pose les sogres...no gaire be, pro algunes su mereixen, no totes es clar. Una abraçada.

  • Un fart de riure![Ofensiu]
    Mariona | 05-10-2004 | Valoració: 10

    Boníssim! Realment hi ha sogres que s'assemblen una miqueta a aquesta? M'imagino que tu, psicòloga i observadora de les reaccions humanes, n'has vist de semblants. Jo vaig tenir la sort de tenir una 2a mare. M'ha fet molr de riure!

Valoració mitja: 9.6