ORGASME

Un relat de: berguedana
Calendari. 21 de desembre. Dia mundial del orgasme. Havia arribat extenuada de la feina, tot i així els meus pensaments van girar com una baldufa. Ho havia de celebrar. Ho havíem de celebrar. Vaig entrar a la dutxa. Sabó especial a l’aroma de flors salvatges. Xampú suau. Esclarida meticulosa. Massatge de crema hidratant, nutritiva, miraculosa, per tot el cos. Barnús. Assecador de mà mentre perfilava un pentinat diferent. Crema de cara. Maquillatge com si fos una actriu. Ratlla d’ulls de color negre amb to vampiresc. Roba interior vermella, com si canviés l’any: “tanga” transparent, amb transparències de tuls; sostenidor de conjunt amb “aros” per sostenir i deixar una bona regata al mig. Vestit sexy: negre, arrapat al cos.
Semblava que el rellotge hagués llançat l’agulla gran a les dotze coordinat amb el soroll del pany de la porta. Les deu en punt. Soroll de claus. Passos dispersos cap a diferents indrets de la casa per no trobar la parella al lloc adequat. Passos lents pel passadís que porta a l’habitació. Recorregut inquiet i seguint les diferents peces que havien recobert el meu cos i que, ara, estaven tirades al terra com aquelles molles de pa que havien deixat anar en Hanzel i la Gretel per poder retrobar la seva casa: mitges a l’entrada, vestit negre davant del mirall en forma de serp, calces tipus tanga penjades damunt del tocador i sostenidor com si volgués olorar els perfums de damunt la tauleta. I jo, allà al mig, tota despullada damunt el llit com si fos un sant crist. I amb la llum d’ambient que hi havia vaig poder observar els ulls interrogadors de la meva parella, la boca tremolosa, la cara contreta com si no s’ho acabés de creure. Llavors li vaig fer un petó de pel•lícula i vaig aixecar-me per començar-lo a despullar. I quan el vaig tenir tot despullat vaig tenir la sensació que ja havia orgasmat.

Comentaris

  • Tens tota la raó[Ofensiu]
    Olga Cervantes | 11-01-2014 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt la preparació, arribi l'orgasme o no. M'ha encantat el joc que descrius i com ho escrius. Una abraçada.

    Pinya de rosa

  • Tot un sender[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 10-01-2014

    de pedretes juganeres. Interessant.

l´Autor

Foto de perfil de berguedana

berguedana

72 Relats

135 Comentaris

47935 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva afició per l'escriure ve de l'ensenyar a escriure.
M'he jubilat aquest curs després de treballar 42 anys de mestra.