Opinió

Un relat de: Driptrip
Be, per on començar..
Per les polítiques que ens governen?
Per les injusticies que lentament ens apliquen i imposen?
Per les ratellades generals?
Per les lleis sobiranistes i extremadament dures?
NO ho sé, la veritat, cada tema és delicat, i cada un igual d'important.
Respecte a les polítiques, considero que el futur ja no és en els nostres dirigents, dèspotes egoïstes que només vetllen per els seus interessos.
El poder és a les mans de les classes obreres (la majoria), s'han de fer referèndums per confirmar que el poble està d'acord amb totes les lleis que s'apliquen i les seves polítiques.
Jo no vaig escollir cap conseller, és més ni tant sols vaig votar a l'actual president(no ho considero una victòria, sino una derrota per les altres forçes polítiques) no crec que un partit de centre dreta sigui la solució per resoldre el conflicte espanya-catalunya, el que estàn fent, es posar cares per fer contents als seus votants, mentre que per darrera, un fal·lus tenyit amb els colors de la bandera espanyola els destrossa l'esfinter.
Proclamen l'auto-gestió, la nacionalitat dins la unió europea, però en els debats, la única cosa que fan es parlar de pactes amb el PP, per el concert ecònomic i per l'estatut, i que fan els Pperos? Dir que se'ls escoltarà i que se'n parlara...
No veiem que la gestió d'aquest actual govern, la única cosa que fa es enfonsar-nos més en la merda? Si per sort hagués guanyat un partit independentista, no ens hauríem de preocupar tant per la crisis, un 10% de dèficit fiscal implica unes 880.000 pessetes anuals per família, o 66.000 mensuals. No dic que s'atorguerien xecs per aquets valors, però si que es podrien rebaixar els impostos i les taxes, cosa que influïria en la majoria de unitats domèstiques amb aquestes xifres.
I que faríem amb aquets calers nou-vinguts? Generaríem més consum, invertiríem en infraestructures i béns socials, per tant milloraría la qualitat de vida, l'estat del benestar que en proclamen.
Potser més que preocupar-nos per la nostre independència, el que hauriem de fer es proposar idees per arribar a aquest punt, per exemple, s'hauria de plantejar com tiraríem endevant sense el llast de l'espanya, quins documents es necessetarien per demanar la nacionalitat, els documents de identitat, les futures inversions, les relacions econòmiques amb altres estats de la U.E i del món...
I si, en comptes de retallar tant en béns socials, que ratallin d'una vegada els sous dels polítics en general, que s'aboleixin els sous vitalicis, que tots fem pinya, i sobre tot ells, que es posin al llindar de l'economia de les classes baixes-mitjes.
Comptant tots els calers que guanyen, podríem enriquir el P.I.B de cada individu, cosa que com ja he dit abans, milloraria l'economia en general.
L'altre és el meu punt de vista sobre les lleis, no les conec a fons, és més no les conec, però com la gran majoria.. Trec el tema de la llei, perquè, com a consumidor de cannabis, considero que no n'hi ha per tant, no es comparable a altres tipus de drogues més dures...
Si amb la legalització, podem acabar el narcotrafic, ja és un pas endevant no? Realment no sabem quina quantitat de diners mou tot aquest tema, però el que si que suposem es que moooltissim!
Però no els interessa, són diners no declarats i això els convé, perquè d'aquesta manera, els d'adalt s'enriqueixen més.
Tampoc volen que la població obri els ulls, fan campanyes extremes en contra, dient que el consum de cannabis es perjudicial per la salut, que et fa més tonto... I no és veritat, és molt pitjor per la salut l'actual situació del català i catalunya. Nerviosisme i estrès, ansietat al veure la impotència social...
Si alguns metges i científics arriben al punt comú que la marihuana com a recreació i medicina alternativa, és viable, perquè no fer-los cas? No dic que tothom fumi o en consumeixi(perque no només es fuma, té altres usos) sinó que es legalitzi que això serà una inflació dels recursos econòmics pel païs, augmentaria la qualitat de vida, el turisme (que ja es prou elevat), les rendes, els finançaments...
I ja és suficient, necessitem injeccions de futur, per a aquest pròxim estat que esdevindrem el 2014, per tant tots a cabilar, i proposar idees per el que ens espera, un futur.

Simplement exposar la meva opinió, i esperem, que no arribi mai cap tipus de censura.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer