Mòbil

Un relat de: Atlantis
Mòbil


- Bon dia, vinc perquè em sembla que el mòbil s’ha espatllat..
- Digui’m què li passa?
- No sona mai. Ni rebo cap WhatsApp ni cap missatge...
- Ha provat d’apagar-lo i connectar-lo un altre vegada...? A vegades es col·lapsen.
- Sí, sí, ho he provat tot. Com que en tenia un de molt vell, no fa gaire me’l vaig canviar. Però aquest continua fent el mateix. El curiós és que tampoc em funciona el fixa. Abans no parava de trucar. Inclús em feia mal de cap. Les trucades pel meu marit de la feina... i quan vivia amb mi la nena, allò era un no parar... que si coses dels estudis, que si algun noviet (sempre li rondava algú...), però ara com que no viu a casa...
- Potser és la connexió. Hauria de trucar a la seva companyia …
- Ahir hi vaig anar i em van dir que la connexió era correcte.
- ...
- I no cal que li digui quan el meu fill estava a casa... aquell rebia trucades a qualsevol hora, fins i tot a la nit i jo li deia qui et truca a aquestes hores?
- Deixi’m mirar.... a veure...anem a configuració...el so ...pantalla d’inici...assistència...bateria... Sí, si, tot és correcte.
- A mi em trucaven les amigues. Però totes s’han dispersat. La meva germana al cel sia, és morta, i el meu germà a una residència i allà no el deixen trucar. Algunes amigues, quan les trobo pel carrer em diuen que al seu mòbil els hi passa el mateix. Per exemple la Maria, que està malaltona no em truca mai. També em trucava el meu marit per dir-me que arribaria tard o simplement per preguntar-me com estava. Els fills, ja se sap, a vegades m’avisaven o no, si no venien a dormir. Si no ho feien aleshores els avisava jo. Però quan els truco ara no em contesten gairebé mai. Per això li dic que aquest mòbil no em va bé.
- Senyora té un problema bastant greu i habitual. Aquesta setmana han vingut diverses persones pel mateix tema. Donaré informació al meu cap. A veure si hi podem fer alguna cosa.
- No sap com li agraeixo! Que el telèfon no em soni, m’inquieta molt. Gràcies per tot.
- Si no se li arregla, torni a passar i m’explica com li va i així també xerrem una estoneta, que les tardes d’estiu se’m fan molt llargues. Passi-ho bé senyora, que tingui un bon dia.
- Gràcies, noia. M’has donat una mica d’esperança. Adéu, maca.



Comentaris

  • Desconnexió[Ofensiu]
    Joan Colom | 22-09-2021

    Quant més connexions virtuals tenim al nostre abast, més difícil es fa tenir contactes físics -presencials, que en diuen ara-. Potser el recurs d'entrar en una botiga és dels pocs que van quedant. I si, com en el relat, hi trobes una dependenta afable, això ja és el súmmum.

  • Bona vesprada Atlantis. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 17-09-2021

    Hola, Atlantis, gràcies pel teu comentari en el "Clarejar és sublim". Gràcies per la teva opinió.
    Saluts.

  • On està l'avaria? [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 09-09-2021 | Valoració: 10


    Un relat sobre el mòbil molt ben plantejat i a la vegada divertit, perquè on està l'avaria? Tota una conversa que fa pensar! Si s'ha espatlat, haurien d'arranjar-ho...! d'alguna manera. Tot té solució en el món dels mòbils.
    Salutacions...

  • Tanta connexió per acabar aïllats[Ofensiu]
    Magda Garcia | 08-09-2021 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt el teu relat. És ben cert el que hi descrius. Tot ha sofert una sotregada tal, que ja sigui per la vellesa, per les malalties, per l'emancipació dels fills, certament, la quotidianitat ens ha canviat a tots. A tothom. D'una manera o altra. M'ha agradat molt la ironia i el sentit de l'humor inherent al text. La dependenta és molt divertida. Enhorabona!

  • Niu buit.[Ofensiu]
    SrGarcia | 07-09-2021

    Potser costa fer-se a la idea que el niu s'ha quedat buit per unes raons o unes altres.
    Fa riure i plorar alhora que la dona cregui que el mòbil s'ha espatllat.
    Encara rai que la dependenta li ofereix amistat, una manera d'ampliar les xarxes de relació entre qui ho necessita.

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Foto de perfil de Atlantis

Atlantis

163 Relats

1396 Comentaris

101342 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
From


M'agrada escriure, sobretot poesia , i compartir amb vosaltres els meus poemes.

El meu correu és fogirave@gmail.com