Matrimoni i ètica

Un relat de: Bonhomia

Què és el que ens uneix? Ben poca cosa, com podem observar. El matrimoni és la necessitat de parella per enveja. Com podem ser tan tontos? Estem en un món en plena perdició des de fa milenis. Mai hi ha hagut pau. Per què busquem una parella? És una mena de falsa salvació. La societat, avui en dia, ja està prou degradada com per fer marxa enrere. L'hem cagada. Hem creat moral, timidesa, ètica, falsos humors... invents de l'home que ens han dut a aquesta situació.
Si jo tinc necessitat de parella és perque em sento sol, però el somni hippie, el somni punk... eren decadents. Diem que avancem, però retrocedim com màqines programades.
Ja no som conscients d'això, i la salvació no existeix: ens tanquem en nosaltres mateixos i ens formem un món apart com el que seria el d'un ionqui.
L'hem cagada.

Comentaris

  • L´han cagada[Ofensiu]
    ESTEL | 06-06-2008

    l´em cagada, peró em de continuar, cadascún amb la seva lluita personal, sense pensar en tanta moral que ens atura per sentir, per expresar alló que volem.........Tanca els ulls i pensa en el que vols i tira cap endevant...I ha molta gent que mereix la pena

    Sort

  • El títol té atractiu...[Ofensiu]
    llamp! | 04-06-2008

    ...però em decep la manera com tractes aquest tema en l'escrit.

    Et posaré un exemple: Jo mateix. Estic casat, sí, i a més, per l'església. Pots estar-hi d'acord o no. Tant me fa, jo estic trankil així com estic. I tu també estàs bé com estas.

    Et posaré un altre exemple: La meva germana més gran que jo. Ella no està casada, ni pel civil, ni per l'església, ni res. Viu en parella i prou.

    En aquesta societat, casar-se no és tant important com viure bé i trankil. A alguns els estarà bé estar casats, a d'altres no. Uns estan sota les lleis canòniques (per l'església), altres estan sota les lleis civils (casats pel civil), i altres estan sota les lleis de parelles de fet.

    Així és que tant si estàs casat com si no, la llei t'ampara, pq l'important, amic meu, és l'amor que sentim els uns pels altres. La forma de demostrar el nostre amor, o de confirmar les nostres intencions és, simplement, distinta en cada persona o família.

    Espero que trobis parella aviat i parlis amb ella d'akests temes. És divertit i pots riure molt i riure-te'n de tothom, pq l'important és poder parlar-ne distesament, sense prejudicis ni complexes.

    Vet aquí la meva visió ètica del matrimoni.

    Records del llampec.

  • etapes dela vida, maduració en parella.[Ofensiu]
    Avet_blau | 20-05-2008

    la unio de la parella es biologica, basada en l' evolucio de milenis d'anys;
    l'home i la dona quan els fills son grans,
    entren en una dimensio diferent:
    en ser cadasqú ell mateix,
    madurant i evolucionant en la vida,
    i si es en parella,millor.
    Avet

  • opinió personal[Ofensiu]
    ANEROL | 20-05-2008

    deixant de banda el matrimoni. hi ha un punt fort de derrotisme i desesperança

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515728 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.