Malson

Un relat de: Sol_ixent
Corro desesperadament per un camp verd i immens, sense principi ni final. Crido el teu nom i ningú em sent, m’ofego en llàgrimes i ningú me les eixuga. I em moro de pena, consumida com una cigarreta apagada.

Em desperto d’un ensurt. Tinc la camisa de dormir amarada, la gola seca i el tacte de la teva pell encara ben present en la meva. És com si el temps no hagués passat i encara estiguéssim fent l’amor com en els vells temps, en aquest mateix llit. Mai m’he sentit tant unida i a prop d’ algú, tant estimada, bojament enamorada i il•lusionada. De fet, saps de sobres que el primer poemari que em van publicar, “Una esdrúixola flor d’enamorats”,el vaig escriure íntegrament pensant en tu, i no me’n penedeixo gens.

Però com tot en aquesta vida, la nostra història va tenir un final. La frase que vas dir-me quan em vas deixar fou com un flagel al mig del cor, que em paralitzà i em feu caure en el terrible pou del silenci.

“Ja no t’estimo, n’estimo un altre”. I això fou tot. Ni una trucada, ni missatge, ni correu o carta de disculpa. Res més. Com si mai haguéssim viscut res junts. Me’n faig creus de com en vaig ser de cega i d’il•lusa. Jo creient-me el rotllo de que sorties a fer una copa, a sopar o a jugar al golf amb el teu amic de l’ànima Albert, quan en realitat anàveu al seu apartament de Cambrils, a compartir llit i el que convingués. Et juro que mai hagués sospitat que no t’agradaven les dones. Mai.

Un cop separats, vaig decidir refugiar-me en l’escriptura, com sempre en els moments foscos i grisos de la meva vida. Els èxits i premis, afortunadament, van acompanyar-me. Podria dir-se que actualment sóc una escriptora d’èxit; en contrapunt a la meva desastrosa vida sentimental. Què hi farem, no es pot tenir tot.

M’aixeco del llit sense pensar-m’ho i vaig cap al lavabo. La camisa em sobra, i me la trec. Observo en la penombra la meva nuesa reflectida. M’agrada. A tu també t’agradava; o com a mínim això em feies creure. Començo a acariciar-me, intentant imitar el que em feies temps ençà. Emeto un xiscle profund i sincer quan arribo al punt àlgid. Crec que mai havia sentit tant de plaer.

Torno al llit nua, satisfeta i amb un somriure als llavis. Miro el rellotge de la tauleta de nit i veig que exactament són les 4:46 am. El meu somriure s’accentua quan penso que tinc tot el dia per dormir: és Diumenge.

Comentaris

  • Interiors[Ofensiu]
    franz appa | 26-12-2010

    Vaig tenir el plaer de compartir un repte clàssic proposat per deomises amb relats que van formar, tots plegats, una mena de petit panòptic de la vida que es desenvolupa, en la majoria dels casos crec, portes endins, en aquest regugi íntim i alhora inquietant de les hores somortes de la matinada.
    Amb aquest teu compartíem, a més, una visió de l'engany, de la separació i també del desengany.
    D'una riquesa descriptiva que desprèn una atomsfera real i bigarrada, aquest relat s'endinsa en els interiors de la vida, en l'interior íntim, amb una eficàcia sorprenent, deixant un rastre d'enganyosa facilitat en la sinuosa línia narrativa.
    Una salutació!
    franz

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

141 Relats

441 Comentaris

129931 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)