L'esclavitud s'aguanta dempeus

Un relat de: Bonhomia

La fe li va dir a la política:
-Creu en mi.
La política va dir:
-Creuré en tu.

La fe li va dir a la guerra:
-Creu en mi.
La guerra va dir:
-Jo sóc la política, per tant, creuré en tu tal i com et vaig dir, mantenint repressions i tortures sota el teu nom i els teus sagrats diners, que em valen a mi, que sóc la teva predicadora i portaveu, portadora de la injustícia allà on vaig i de la teva gran maledicció: la d'ignorar Jesucrist, doncs ell va ser una persona, i jo no lluïto a favor de les persones, sinó a favor de tu, fe, i dels teus diners.

I així es va crear la persona perversa, portadora de la fe i l'or per a si mateixa, en detriment dels drets bàsics de la gent de pobles i tribus, que paguen com a pecadors, que van creure en una fe que va abandonar a Crist i a tants d'altres profetes no superiors, sinó iguals.

Ara, ens trobem envoltats d'odi i de fronteres, que dónen petons a la cruel història de la qual en som testimonis, la història d'un món enfonsat.

I hem deixat de banda la natura i l'amor per voler el que no volíem, i ara som l'esclavitud de la fe cega, l'esclavitud que camina amb cadenes pesants entre guerres i paus, paus que són inventades per la superioritat d'aquells mentiders que han tingut l'osadia de substituïr aquells antics profetes per passar a profetitzar la gran mentida, que s'ha convertit en la nostra gran veritat: alceu la vista, veieu què han fet amb el món, si, contempleu el paisatge desolat que trepitgem, doneu-vos compte del que hem abandonat, regalant cos i ànima a la més pura tragèdia, perque si, aquest és el nostre món, i només en tenim un.

Comentaris

  • Molt provocatiu[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 15-09-2008 | Valoració: 10

    Amb el teu permís, una patada a les cames i que caigui tant esclavatge.

  • D'entrada,[Ofensiu]
    Flanagan | 15-09-2008

    moltíssimes gràcies per haver-me comentat la saga de Jocs perversos:)

    I ara, anem pel comentari.
    La veritat és que m'ha agradat molt aquest diàleg entre dues grans forces com són la fe i la política ( o la guerra disfressada de política ).
    Hi ha reflexions o frases interessants, com: " som l'esclavitud de la fe cega ".

    I, ja que estem, el fragment de la teva biografia també es molt interessant.


    potolet

  • Esclavitud=manipulació[Ofensiu]
    ESTEL | 09-09-2008 | Valoració: 10

    Estem manipulats, tot ens ho creiem quan tot és mentida. Qui es qui? qui ho sap ningú. Llàstima que tots estem menipulats, perquè encara que hi ha qui pensem que no, perquè tenim principis molt propis, molt nostres, però està clar que tambè ens manipulen. Ens fiquen por, frustracions, inseguretats....
    Sergi, com sempre les teves protestes impregnades de sentiments, d´impotència tambè com a mi, com a molts, que no podem fer molt, però què no queda en el silenci amb els teus escrits

    El problema és pitxor quan ens deixem manipular per impotència o per ignorància?

    un petó fort

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514622 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.