Lavabo

Un relat de: Eric Martinez
Era un matí calorós, ens dirigíem a passar el dia a un poliesportiu allunyat, molt poca gent el coneixia, no obstant això, sempre estava ple. Una vegada vam arribar a la porta, i vam passar el matí a l'aigua, recordo que vam córrer per posar les tovalloles i que no ens traguessin el lloc. Vam estar a l'aigua, i una estona després, vam anar a prendre alguna cosa a aquell intent de xiringuito que dominava la part lateral del terreny.

Aquarius de llimona, i continuàvem parlant de ximpleries. No ens coneixíem, no obstant això, parlàvem i parlàvem com si ens coneguéssim de tota la vida.

Vam anar a dinar, i després de nou a la piscina. De cop i volta, vam avançar l'hora de marxar per no haver de coincidir amb tota la gentada que, igual que nosaltres, gaudia d'un dia d'aigua.

Jo vaig dutxar-me, i una vegada dutxat, vaig començar a canviar-me. El vestuari estava sol, només tu i jo i una buidor entre els dos bancs blancs en els quals ens trobàvem. Vaig treure'm aquell banyador mullat, i vaig veure de reüll com m'observaves sense maldat.

En el moment en el qual vaig llirar-me, et vaig descobrir amb el banyador a terra, i una petita erecció amagada. Vas pujar calçotets, a mesura que pujava el teu penis, i amb un color vermell, no provocat pel sol, hem vas dir que necessitaves anar al lavabo. Vas tancar la porta, i des de l'altre costat vaig escoltar com et masturbaves, mentre gemies de plaer.

Vaig obrir la porta, i et vaig trobar amb les cames mig obertes, i amb una mà que referia el moviment del penis erecte amunt i avall. Vas parar de cop al veurem, no per por, sinó per vergonya.

Hem vaig posar de genolls al teu costat, just després de tancar el pestell de la porta, i amb un moviment tranquil vaig començar a mamar el teu membre erecte. T'agradava, gaudies, estaves espantat, ja que mai havies experimentat alguna cosa així, però la por va marxar en el moment en el qual la meva llengua recorria els teus testicles. Et vas aixecar, i vaig seure a aquella a la tassa, deixa'n-te a tu al meu davant per poder garantir la fel·lació.

Escoltava els teus gemecs de plaer a mesura que el prepuci es tornava vermell, i mentre mamava, vaig decidir ficar un dels meus dits en aquell cul, que avui dia, encara m'empalma. Et va agradar tant, que et vas escórrer mentre gemies de plaer.

Quan vaig acabar, ens vam donar conte que encara estaves erecte, igual que jo. Et vas obrir de cames, i vas asseure't sobre les meves cuixes. Et vaig ficar la llengua com feia temps que no li havia ficat a ningú, i en un moviment, sense pensar-ho, ja la tenies dintre l'anus.

Mai havies sentit aquella sensació, i la veritat és que jo tampoc. Vas començar a moure't d'una forma tan peculiar, que cada vegada que et movies, era com si la llet hem sortís sense preavís. Sentia els teus gemecs de gust a l'oïda dreta, i això encara m'excitava més.

De cop i volta, vaig treure tota la llet al teu recte, i com a conseqüència, tu vas estendre la teva pel meu estómac. Un petó i una abraçada van marcar el final d'aquell dia.



Avui dia, encara hem masturbo amb aquella imatge.

Comentaris

  • Niiiil[Ofensiu]
    Eric Martinez | 13-08-2017

    Moltisimes gracies Nil, sempre es un plaer escoltar les teves paraules.
    Gracies!

  • El petó[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 13-08-2017 | Valoració: 10

    Hi ha gent aquí li agrada muntar-s'ho en un lavabo públic, a mi no gaire. Doncs aquests llocs acostumen a ésser força pudents. Ara bé cosa diferent és el cas d'un museu, un restaurant o el d'un poliesportiu com és el cas del teu relat, on la netedat fa olor a " Lejia Conejo". Jo el que destacaria de tot el text és la bona entrada i sortida de l'escrit: els moments d'amistançament previ al acte sexual i el petó i abraçada final un cop consumat aquest. Perquè si l'ejaculació palesa la magnitud de l'excitació, narrada amb grans dosis de realisme. El petó plasma la bona sintonia que ha hagut entre tots dos. Perquè en la majoria dels casos, un bes un cop haver ejaculat és molt anecdòtic que es faci. Aquest no és el cas de la teva aventura juvenil, Perquè el que la majoria de la gent cerca en aquestes experiències fugaces és escorres amb gust...