L'assassí de les nines

Un relat de: Ligeia

Teia por, molta por. Tanta, que la seva xicota, la Marta, el va acompanyar fins al portal de casa. Ell, en Marc, era un fanàtic de les pel·lícules de por (li agradaven especialment les de sang i fetge) que presumia d'haver-ne vist cinc-centes pel cap baix. Però aquesta fal.lera seva li provocava un problema que mai explicava als seus amics: en quant es feia fosc o es veia envoltat de boira, començava a veure assassins sanguinaris al rostre de tothom qui es creuava; i s'arrapava al braç de la Marta cada vegada que giraven una cantonada per por a que un psicòpata armat d'una falç li tallés els braços i les cames mentre encara era viu.

Ella li va fer un petó i el va acomiadar:
- Va Marc, no siguis tan cagat i puja tu sol. No penso acompanyar-te fins a dalt, ja ets prou grandet!
Ell es va ficar a l'ascensor i mentre pujava, va començar a tararejar una cançó dels Pets. No sabia per quina raó, però cantar "Mala cara" el distreia de tots els mals pensaments. Entre nota i nota de la cançó va arribar al seu pis, que estava en la foscor més absoluta, i a les palpentes va trobar l'interruptor de la llum, el va pitjar... i el que va veure era tan semblant a una de les moltes pelis que havia vist, que la por el va paralitzar i es va pixar a sobre. Del sostre del menjador penjaven una desena de caps tots agafats pels cabells amb un fil vermell; a tots els hi faltava l'ull esquerre i al front diuen escrites paraules com "dolor", "patiment", "tortura"... En Marc els va reconèixer: eren els caps de les nines de la seva germana.

- Sssss... Sònia? - va dir amb un fil de veu - Qqqqui hi ha? Ssssònia? Ets viva?
Pel seu cap passaven multitud d'imatges horribles on la seva germana apareixia coberta de sang i mancada d'algunes parts del cos. "He de fer alguna cosa. He vist moltes vegades aquesta situació al cine, se m'ha d'acudir alguna sortida" va pensar mentre es notava com les cames li feien figa. Mentalment va repassar multitud d'escenes on la víctima era perseguida per algun maníac (ara s'adonava que gairebé sempre eren noies lleugeretes de roba) i va decidir que el millor era anar fins a la cuina i agafar alguna cosa per defensar-se.

- Jo jo jo... era un noi de vida ssss ssss sana i a a a aliments equilibrats... - va començar a cantar en un xiuxiueig.
La cançó dels Pets el va tranquil·litzar lleugerament i li va permetre arribar fins a la cuina i ficar la mà al calaix dels coberts, d'on va treure el ganivet de tallar pernil amb mans tremoloses.
- E e e estic armat i i i no dubtaré en a a a atacar! - va dir en Marc en veu alta -No permetré que que que em facis mal!

Va aixecar el ganivet per intimidar a l'assassí i en aquell precís instant la llum va marxar. A la cuina, la foscor era absoluta, així que en Marc no va tenir més remei que caminar llastimosament amb les cames tremoloses com gelatina i humides de pixum fins al menjador, on, per la finestrada, entrava una mica de llum dels fanals del carrer.
Com un llampec, una ombra va entrar a l'habitació i es va plantar davant del nostre heroi, que va a tornar a aixecar el ganivet en un gest intimidatori.
- Moriràs - va dir amb veu teatral la figura desconeguda. - I ho faràs de forma lenta i dolorosa...

Mentre deia això, una cosa va brillar sobre la roba fosca de l'estrany personatge. La fulla d'una catana sortint de la seva beina, reflectia les llums que entraven a la sala i les projecta a la cara d'en Marc, que, sense poder-ho evitar, va caure de genolls a terra.
- No em matis, siusplau! - va ploriquejar - Faré el que vulguis... et perdonaré l'assassinat de la meva germana si es el que vols, però deixa'm viure!
- La Sònia també em demanava misericòrdia mentre la torturava - tot i què l'assassí duia un passamuntanyes, en Marc va poder intuir un somriure al seu rostre - però ha mort com també ho faràs tu... Però no creguis que serà ràpid; patiràs tant, que em demanaràs que et mati.

En Marc va cridar desesperat. Les llàgrimes i els mocs li queien cara avall i el cos li tremolava espasmòdicament. Aleshores, en el precís moment que l'assassí aixecava la catana, el noi va sentir una pujada d'adrenalina i es va abalançar brandant el ganivet, que va clavar a la cuixa del desconegut.
- Ahhhhh! - va sortir de la boca de l'assassí, però la seva veu ja no tenia un toc teatral, ara sonava més aguda.

La sang brollava a dojo de la ferida. En Marc estava glaçat, ajagut a terra amb el ganivet encara a la mà, mirant com les gotes de sang queien a terra.
- Imbeeeeeeeeciiiiilllllll!!!!!!!! - va bramar entre gemecs l'assassí ferit mentre s'apretava la ferida amb les mans per evitar que la sang sortís - Mira que m'has fet!!!!!!
- Però, però... Tu ets... - aquella veu era obscenament familiar a les orelles d'en Marc - SSS Sònia?!
El noi va treure el passamuntanyes al desconegut i efectivament, va aparèixer la cara de la seva germana petita plena de llàgrimes.
- M'has fet mal! Ajuda'm!
- Com has pogut?! I la catana? - la sorpresa havia deixat a en Marc paralitzat - Perquè?!
- La catana és de quan et vas disfressar d'Uma Thurman, imbècil! Jo no et volia fer mal! Només estava farta de les teves pel.liculetes de por i dels teus aires d'entès en la matèria, et volia donar una lliçó! Però tu... estàs boig!!!!!
- Jo... jo...

En Marc va començar a plorar de nou paralitzat per la sorpresa, mentre la Sònia es posava dempeus llastimosament i es dirigia cap al telèfon:
- Ara mateix vas als papàs! - va dir amb la mirada plena de ràbia assassina - Quan s'assabentin del que m'has fet, ells si que et mataran!

Comentaris

  • Boniiiiiissim!![Ofensiu]
    MissMarple6 | 07-04-2007 | Valoració: 10

    Hola.
    Aquest relat és realment fantàstic, i sobretot, divertit i intrigant. El final és bonissim, encara que, l'intuia una mica.
    Espero fer relats tan bons com els teus, i gràcies per informar-me de que existeix aquesta web tan bona. :)
    Adeu.

  • Oopppss![Ofensiu]
    Sol_ixent | 12-10-2006 | Valoració: 10

    M'he deixat la puntuació!

  • No sé perquè...[Ofensiu]
    Sol_ixent | 12-10-2006

    ...però ja intuïa que aquesta història no seria precisament de terror!
    Tot i aíxí, la història està bé, ben escrita i ben trenada, que fa que tinguis ganes de continuar llegint i no t'aturis fins al final.

    Un 10 per tu, i a veure si publiques més sovint!

    Sol_ixent

  • Vaja! [Ofensiu]
    Unaquimera | 09-10-2006 | Valoració: 10

    Un relat que participa alhora de les categories d'humor i de terror ja mereix un respecte inicial... i el teu se'n surt amb honors!

    He estat llegint altres textos teus i cadascun es mereix un comentari a banda; si et sembla, anirem per parts i ens posarem un altre dia amb els altres. Avui em poso amb aquest perquè és l'últim i perquè m'ha agradat.

    Has estat jugant amb un personatge principal un pèl obsessionat i uns secundaris que li donen bon joc.
    Has utilitzat bons recursos per anar avançant en el relat sense massa entrebancs i sense fer massa pautes que refredessin l'ambient creat. Has combinat correctament frases i paraules per mantenir-te entre les dues aigües dels suspens i de la situació humorística. Ho has fet molt bé!

    Tal com t'he dit, tornaré a passar un altre dia pels teus relats a llegir-te, però entre tant, permet que t'enviï una abraçada... per a celebrar la descoberta que he fet de tu! T'ha arribat? És forta i rodona! sí, és aquesta que notes... mmm!
    Unaquimera

  • "Qué bueno que volvihte"...[Ofensiu]
    Arbequina | 06-10-2006

    Bones, Ligeia!
    Ja tenia jo ganes de llegir-te un altre relat, i dubtava si encoratjar-te a posar-ne un o no fer-ho (doncs forçar la inspiració d'un autor és cosa sensible), quan he vist a l'Inici que havies publicat un nou conte de terror (estava a l'apartat de terror).
    M'ha agradat moltíssim, i m'he rigut força. Comparant-lo (sí, ja sé que és odiós comparar, però els relats no tenen consciència i, si no els hi dius, no se n'assabentaran...), bé comparant-lo, deia, amb els altres dos relats de terror que t'havia llegit, aquest crec que està més ben fet. En les seves descripcions de lo "temible" és més
    acurat (has escollit millor els detalls), i també la part psicològica del nano (el Marc) trobo que l'aconsegueixes molt. Però a més, sent fidel al teu estil humorístic (que tan valoro, com t'he dit molts cops), has fet aquí, en aquest relat, una gran convinació amb resultat molt positiu. En realitat el veig en el registre d'un Dom Quixot (llibre de cavalleries per riure dels llibres de cavalleries...): doncs relat de por per riure de les pelis de por...
    Jo m'he rigut molt (d'acord, sóc de riure fàcil), i el final, amb les paraules de la germana, m'ha semblat genial. També el detall de la cançó dels pets... la veritat és que aquest relat és ple de detalls molt encertats! Felicitats.
    En la part negativa, un parell de "despistes", un parell d'errors tipogràfics... res, ho dic per no sentir-me tan núvol rosa afalagant, disculpa. (Aquest darrer comentari me'l podia estalviar...)

    En fi, una abraçada i fins aviat. Segueix publicant!

    Arbequina.

    PD: I ara, seguiré fent-te un comentari sincer (disculpa usar aquesta web per això): m'han sorprés les "coses teves"... imagines els noms dels relataires que s'amaguen darrera pseudònims? Em va deixar de pedra que el meu et deixés de pedra. Saps, seria un bon tema per a un relat? I tu la relataire perfecta... Pensa-ho. (És un petita broma)

    I, ara sí, una forta abraçada i fins aviat.

    Arbequina.

  • Germana psicòpata[Ofensiu]
    Carles Malet | 05-10-2006

    M'ha agradat moltíssim el gir al final de la història. Realment, el pobre personatge té dos problemes: la seva relació d'amor-psicosi per les pel·lícules de terror, i una germana que possiblement necessitaria de tractament psiquiàtric. Coincideixo amb el comentari anterior que la frase "vas als papàs" és del millor. Resumeix perfectament una personalitat immadura i cruel. Quina por tenir una germana com aquesta!

    Salutacions i fins aviat!

    Carles

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Ligeia

Ligeia

17 Relats

151 Comentaris

39220 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Pels qui no em conegueu, sóc una mestra nascuda a la dècada dels 80 aficionada al cinema, a les novel·les i a les sabates.
M'encanta observar tot el que m'envolta i no perdre'm els petits detalls de res. I de tot això que recullo sovint en faig situacions i diàlegs pels meus relats.
I per finalitzar, només em queda dir-vos que m'encanta llegir els comentaris que, de tant en tant, deixeu per aquí.

Molta pau per a tothom!


Per si voleu alguna cosa:
claryfashion@hotmail.com
Estaré encantada de rebre els vostres missatges.