La Valentina

Un relat de: Magdala
Va comparèixer pàl·lid, amb el semblant seriós i els ulls cansats. La Valentina,  consellera del Departament de Conducta Social, mai no l’havia vist abans així.  

-No poden assabentar-se encara -va dir l’home-  És impossible controlar una població espantada.  

Mirava trist el cel blau d’aquell bonic dia de primavera. Se sentia esgotat i va voler aprofitar l’escalfor del sol, abans no arribessin els dies foscos. 

Va mirar a la Valentina, segons abans de proposar-li allò que li havia rondat pel cap tota la nit d’insomni.  

-Déu ja no està amb nosaltres, ja no els podem convèncer de la seva existència. Manipular-los no és tan fàcil...  

La dona, que el mirava interrogant, havia treballat amb ell a l'Agència de la Química Humana. No estava pas orgullosa de la seva carrera. Havia aconseguit comprendre el funcionament del cervell humà i el podia manipular tant com volia, però se sentia decebuda del profit que es treia del seu coneixement.   

-Has d’introduir al cervell, al sistema límbic de cada un dels homes i dones, fenil etilamina. Encara que sigui amb el iogurt de l'esmorzar, tant se val.  

-Enamorats? - va preguntar la Valentina sorpresa - Vols que els faci sentir enamorats en aquest moment, davant d’aquest caos? 

El president va somriure 

-Cecs, feliços i vivint en una realitat de ficció. No és això el que volem? 


Comentaris

  • Creativitat i inventiva[Ofensiu]
    brins | 19-04-2021 | Valoració: 10

    Hola, Magdala,

    A la teva biografia dius que creus que ha arribat el moment de deixar que les paraules et surtin, i és ben cert, aquest relat ho fa ben palès. Conté moltíssima imaginació i està ben escrit.

    brins

  • molt ben condensat[Ofensiu]
    angelapfor | 10-04-2021 | Valoració: 9

    Amb poca lletra, concís i al gra. Has sabut introduir en un micro tot el que es viu en la societat d'avui. M'he quedat amb les ganes de veure allargada la història. I si en fessis una novel·la?

  • I així ens tenen...[Ofensiu]
    Homo insciens | 07-04-2021

    I així ens tenen... bé, gairebé. Guenyos i entretinguts, cercant sempre la felicitat en una realitat fictícia. Bon relat!

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Magdala

Magdala

27 Relats

83 Comentaris

11535 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Hola, em dic Magda
Vaig començar a escriure fa una pila d'anys, després de participar en uns tallers d'escriptura creativa, encara que la meva afició venia de més enrere.
Tant se val. Un dia vaig decidir deixar-lo. Vaig pensar que mai no escriuria com els autors que m'agradava llegir, els autors que feien sortir màgia de les paraules i em segrestaven el pensament amb les seves històries.
Ha passat molt de temps i moltes vivències, i ha arribat el moment en el qual torno a deixar que les paraules surtin lliures, i incontrolables de vegades, i vagin fent i desfent al seu aire, per pur plaer.
He publicat un recull de relats, el podeu aconseguir a Amazon. "Que no m'entabanin "

Blog: elpisodemagda.blogspot.com

Elpisodemagda@gmail.com