LA PEPITA

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
La Pepita anomenada també algunes vegades Fina, és una dona de mitjana edat . La seva formació és la d'una dona de mitjana edat mare de família. La seva vida són els seus fills i la seva família influint el marit que moltes vegades engegaria ben lluny.
La Fina avui te una mica de feina, anar a comprar a la botiga del poble i després anar a la farmàcia i tot després pensa acostar-se al metge local, té un constipat que no s'acaba de guarir i té por no esdevingui quelcom més greu, ella és una mica negativa. Ja li diu la xicota del fill que sempre ho veu tot negre. Ella pensa que la Sonia és una mica bleda i que potser no convé al seu fill, pero calla, com sempre calla.
La Fina treballa també de caixera en una gran superfície comercial però sol treballar de tardes. Avui ha anat una mica esverada i s´ha vestit amb el primer que ha trobat. Pantalons texans , camisa texana, jersei blau i a sobre una caçadora que va comprar en una botiga xinesa per internet i abriga molt, és negra i li va una mica gran, però sols valia quinze euros , doncs això que no té d'amoïnar-se gaire. Com que l'habitació quasi a les fosques les botes sols se les calça i surt corrents, té feina per fer.
La compra li va prou bé, la botiga quasi buida i el pa sembla tou. A la farmàcia el farmacèutic no té gaires ganes de xerrar, molt millor.
Veu en entrar al consultori mèdic que està quasi buit, guaiiii! pensa. S´asseu i en el moment de fer-ho li cau el món a sobre. Porta una bota de color negra i una bota de color marró. Amb les presses no ha mirat els peus.
Quasi es posa a riure sola, no li havia passat mai portar una sabata de cada color. Pensa que potser està una mica sonada, però es diu que no. Ara un altre dia no es posarà les botes a les fosques. Que deu pensar la gent. I es posa a riure sola. Això no ho explicarà a la seva família

Comentaris

  • La vida de la Pepita...[Ofensiu]
    Romy Ros | 19-04-2020 | Valoració: 10

    Ens descrius molt bé com és la vida de la Pepita o Fina: una vida com la de qualsevol de nosaltres, les dones de cada dia...dedicada a la feina i a la família. I anem tan esverades que sovint passen anècdotes similars: la Pepita s'ha posat una bota de cada color però d'altres ens hem posat la jaqueta de l'inrevés. Vés per on!
    Una salutació molt cordial,
    Romy Ros :)

  • Amaniments[Ofensiu]
    SrGarcia | 13-03-2020

    Hi ha l'anècdota de les sabates de colors diferents; hi ha els amaniments que expliquen com és la vida de la Fina o Pepita.
    Com sol passar, els amaniments són tan bons com l'anècdota principal.

  • De corcoll...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 23-02-2020 | Valoració: 10

    La Pepita va tan de corcoll que ni se n'ha adonat que duu una bota de cada color...Jo més d'un cop m'he ficat el calçotets del revés, o un millor de diferent color a l'altre...són coses que passen. Ah! si la veus li dius que no se li ocorri ficar-se amb la jove... Com sempre Montserrat, ets un pou d'imaginació... Nil.

  • Despiste de sabates....[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 23-02-2020 | Valoració: 10

    Vaja amb la Pepita, la qual no es va adonar que portava dues sabates de cada color.
    M'ha fet riure un muntó.... doncs vaja situació. Un bon relat, on la Pepita té una vida molt bé i preocupada pel seu constipat. Que no li ho diga ningú aquell despiste de tindre cada sabata de diferent color.
    Ja ja ja...
    Enhorabona, Montserrat.
    Una abraçada... i ja em diràs... en la meua pàgina...
    Perla de vellut

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323837 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.