La cita

Un relat de: mimí

L'Aigua de la dutxa em relaxa, sempre he pensat que és millor abans d'anar a dormir, em trec tot l'estrès, la brutícia i el mal rotllo, és com un canvi, després me n'oblido i aparco els problemes de la feina.

Demà em posaré el vestit blau, com a ell li agrada i em portarà a un restaurant indi amb espectacle, per fer-se notar, perquè creu que així m'impressionarà i vindrà tot enclenxinat. Es nota que es vesteix acuradament i això em fastigueja, perque no, jo no sóc tan elegant ni mirada per vestir-me, no de la seva manera, ell és dels que tot ho fan per donar una imatge, bona imatge, com qui porta una mascara disfressant així allò que no li agrada de ell mateix, les seves inseguretats, i això és el pitjor de tot.

Aquesta serà la darrera vegada que soparé amb ell, amb quatre cites, ja n'he tingut prou! A més tot aquest muntatge que desplega fa que estigui més pendent de si mateix i de la seva exhibició, com un paó i no de la persona que té al davant. Però jo el conec bé, i la meva intuïció de dona no m'enganya ell s'està enamorant de mi i això m'encanta, passaré l'estona observant com li brillen els ulls en mirar els meus, mentre jo faig un posat silenciòs de noia tímida que mai ha trencat res, en realitat, és que no tinc ganes de parlar per parlar i fer-li compliments com farien moltes, ell és guapo, elegant, i seductor... però per un altre tipus de dona, no pas per mi, ell hauria de saber que més m'estimo les coses senzilles, que podríem sopar en un lloc de menjar casolà i mostrar-se tal com és, que tots tenim defectes, i el que un pensa que és un defecte espantós, per l'altre pot inspirar un tendre sentiment que apropa més les persones, que amb un somriure m'escoltes amb paciència. Això és el que voldria jo.

Però ja fa temps que espero que un home em sedueixi amb aquesta senzillesa i amb bones paraules, que diferent seria i que feliços podríem ser. I en tinc tantes ganes d'enamorar-me que he caigut en aquest parany de conèixer algú per Internet i resulta tan fred, i res, que no salten les guspires de l'amor, potser la propera vegada...

Comentaris

  • Jo vaig conèixer [Ofensiu]
    Màndalf | 14-07-2007


    el meu gos per Internet i ara el porto a passejar cada nit perquè faci un pipí (o tres).

    Conyes a banda, molt ineressante el tema que toques en el teu relat. Possiblement hi hagi de tot, enganyifes, bons rotllos, desenganys, sorpreses...

    Però podem obviar aquest mitjà que tan important s'està tornant en les nostres vides i que cada cop es fa servir més per tot. Ho veig en els meus fills i s'intueix per les properes generacions.

    Vigila la puntuació.

    Gràcies pel teu comentari.

    M

  • Me n'oblidava[Ofensiu]
    llamp! | 12-07-2007

    Volia dir-te que tinc un poema meu que potser t'agradarà, relacionat amb aquest tema. Es diu "Un amor idíl.lic".

  • Per increïble que sembli...[Ofensiu]
    llamp! | 12-07-2007 | Valoració: 9

    Jo personalment he viscut una situació semblant a la que expliques. Vaig conèixer la meva parella sentimental actual en un xat per internet. Ens vàrem citar una primera vegada, va haver-hi una segona cita, una tercera, i no vam parar. És evident que no tothom l'encerta a la primera, ni potser tampoc a la onzena vegada. El què puc afirmar és que a mí em va anar bé. Estic d'acord que hi ha persones més superficials i que el què excita o motiva més son unes paraules acollidores i la senzillesa dels gestos.

  • L'Amor oblidat[Ofensiu]
    TITÀNIA | 12-07-2007 | Valoració: 9

    Jo també busco tornar-me a enamorar, des de fa temps espero conèixer algu, que no surti corrents i em fagi tornar a creure en l'amor que ja he oblidat. Tots caiem en paranys mentre busquem afecte, comprensió, sentir-nos únics i especials encara que sigui per un moment. No només internet, hi ha les discoteques, les festes...que poden arribar a ser igual de frívoles. Vivim en un món superficial i egoista.

    M'ha agradat el teu escrit i el canvi de nom.

    Petonents de Titània

  • Un guanyador, cap perdedor[Ofensiu]
    Nubada | 10-07-2007

    Bon tema, per a uns internautes com nosaltres...
    Als reptes hi ha un guanyador, però no perd mai ningú. No sé si l'has guanyat tu o algú altre (seguir el fòrum dia a dia és una bogeria!) però he gaudit del relat.
    M'agradaria participar a algun repte, però... i si contra tot pronòstic resulta que va i el guanyo? no sé si sabria empescar-me'n un, i després llegir-los, i comentar-los, i valorar-los... quina feinada!

  • Interessant[Ofensiu]
    Otgerbarcel | 09-07-2007

    No hauras (no facis cas de la manca d'accents, l'ordinador aquest esta atrotinat) guanyat pero ens has fet fruir.

    M'ha agradat molt.

  • ES VERITAT![Ofensiu]
    ATZAVARA | 09-07-2007 | Valoració: 10

    es veritat el que dius!!!perque hem de ser tan freds quan podria ser tot més facil i bonic?
    m'ha fet deixar anar una rialla......
    millor riure que plorar!

    endavant!!! diuen que l'amor mou el mon...jo penso que són les ganes de tenir i rebre amor!

    moltes vegades la gent no es mostra tal com se sent, per això no troba el que busca!

    uff..podria seguir i seguir.....

    una gran airejada d'atzavara!

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de mimí

mimí

16 Relats

62 Comentaris

21636 Lectures

Valoració de l'autor: 9.14

Biografia:
Hola!
Sòc una catalana del 73, he estudiat filosofia i tinc diversos interesos filosòfics, artístics i científics.
M'agrada el sentit de l'humor com a filosofia de vida.

m'agrada el cine i llegir i escriure.
M'interesa la psicologia, conèixer l'univers..i d'altres si us interesa recomano www.eduardpunset.es

Us convido a comentar els meus relats, s'accepta critiques constructives i sobretot afalags i admiracions diverses.
Compartir i disfrutar amb l'escrit.

Tinc un blog per si em voleu llegir més cosetes meves
http://somnisdesitjos.blogspot.com

Abstenir-se correu comercial.

Moltes gràcies