Jo també sóc un gat

Un relat de: Anaïs
I ho dic ben alt, perquè se’m senti, d’acord? Jo també sóc un gat, i estic cansat que la gent no se’n recordi de mi, només perquè no faig sorollets suaus quan em toquen, no tinc 7 vides, no hi veig de cap manera i no m’enfilo als arbres. Ara, això últim va bé. Que sapigueu que els felins saben enfilar-se als arbres i també baixar, o sigui que estalvieu-vos de trucar als bombers.
Doncs al que anava. Jo també sóc un gat, i com en una classe d’infants on hi ha més d’un nom igual, quan es parla de mi s’ha d’utilitzar sempre el cognom. Sí, tinc cognom, què passa, no menteixo. I és que és així. Si no ho féssiu així, pugeu-hi de peus que us esgarrifaríeu d’haver de demanar a algú que us deixi un gatet miolador per aixecar la roda del cotxe.
Què? No ho sabeu encara? Humans... Què sóc el gat hidràulic, renoi, que se us ha d’explicar tot! Una altra cosa us diré, no cal que em porteu al cotxe, si heu de trucar a la grua per canviar de roda. Què, si més no, ja que pagueu l’assegurança doncs aprofiteu-la. No cal que passeu nervis, aixequeu el capó del cotxe per mirar el que no coneixeu, ni us passeu les mans pels cabells que alguns teniu. Apa, ja m’he desfogat, passi-ho bé.


Comentari:
Participació en un Repte Clàssic del fòrum d’RC:
REPTE CLÀSSIC DCCX

Comentaris

  • Divertit![Ofensiu]
    Homo insciens | 26-09-2021

    Un relat original i divertit! M'ha fet gràcia això del "gat" oblidat. Jo, tal com diu el gat hidràulic del relat, soc més d'aprofitar l'assegurança i no embolicar-me amb coses que no sé com van... :)

  • Feina feta no té destorb[Ofensiu]
    kefas | 22-09-2021

    I tant que ho ets de gat. Quan haig de canviar la roda, et poso sota el cotxe i t’encaixo en la ranura del xassís. Després faig voltar la maneta i tu, com un Samsó felí, vas arquejant el llom i eleves el cotxe amb la teva espatlla com si fos un sac de plomes. De fluids no te’n veig enlloc. Potser et diuen hidràulic perquè la teva força s’alimenta dels fluids dels déus felins. Et veig poc experta en cotxes. Ho ets més en fer rodar la imaginació per les carreteres de la bonhomia (bondonia es pot dir?)

  • I tant![Ofensiu]
    Prou bé | 19-09-2021

    Creativa i imaginativa reivindicació! Qual ho vaig llegir al repte vaig pensarn guanyarà! Amb total cordialitat

  • Bon relat[Ofensiu]
    Atlantis | 18-09-2021

    Molt bé donar-hi la volta al gat. Molt ben trobat i ben escrit.

l´Autor

Foto de perfil de Anaïs

Anaïs

49 Relats

174 Comentaris

47328 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Hola!

Diuen que definir-se a un mateix és una de les coses més difícils que hi ha, i més si et demanen o et demanes que és allò que tens de positiu.

Sempre m'ha agradat molt llegir i escriure també; anys enrere recordo que si m'havia plantejat d'escriure a nivell professional sempre pensava: "On vas tu, amb escrits que tenen com a màxim dues pàgines mecanografiades?" (Sí, abans no hi havia ordinadors, costa de recordar-ho...).

Jo sóc la típica escriptora que quan realment m'inspiro és quan estic trista, així que pot ser que els meus relats siguin sempre de situacions difícils, que com tothom he passat les meves. Però des d'aquí us asseguro que la major part del temps estic alegre, sóc sociable i positiva.

Ens llegim,

Annaïs
(09/03/12)

Aquest és el meu correu electrònic si necessiteu preguntar-me alguna cosa o simplement pel que vulgueu (sempre que estigui dins del marc legal vigent i per a tots els públics, jeje):

anais1978@yahoo.es


UN GRAN SOMRIURE!!!