Pansint-se

Un relat de: Anaïs
Avui s’han tornat a estimar, amb passió però també amb molta tendresa. Això sí, la por ha tornat a guanyar i l’ha protegit. Protegit de què, de la incertesa? Dels nervis? De la responsabilitat? El regust de boca i la pressió la deixa anímicament destrossada.
Mentrestant, el tic-tac del rellotge no la perdona, i s’imagina el seu interior com una nou: de fora aguanta estoicament, de dins pansint-se poc a poc, irremediablement.

(11/11/13)

Comentaris

  • No rotund al masclisme, ja n'hi ha prou![Ofensiu]
    Bonhomia | 24-12-2013 | Valoració: 10

    Feminisme amunt! Jo ja no em considero home, s'ha de traspasar cap a l'altre poder sexual! No més enganys! No més maltractar! El tema és seriós? És clar, joder! Això està passant a cada moment! Jo a vegades ho sento! És horrible! Insuportable! Admiti-m'ho d'una vegada per totes i ja!


    Sergi

  • remordiments?[Ofensiu]
    Jon | 04-12-2013 | Valoració: 10

    Un petit relat que comunica molt! És trist i fins i tot arriscaria a dir que arriba a tancar el mateix lector dins la història... Realment és un relat que et pot arribar a fer plantejar tantes i tantes coses... Que si està embarassada, que si l’hi ha sigut infidel, que si està malalta o fins i tot el pas del temps... aquelles famoses frases que deia la professora de literatura “colligo virgo rosas” i “tempus fugit”... no ho sé, però si el que volies era que ens féssim preguntes i volguéssim saber quelcom més de la història ho has aconseguit!!

    Una abraçada.
    Cesc

    Per cert em sumo al comentari de l’Anna! (un bonic somriure)

  • Anaïs guapa!!![Ofensiu]
    Annalls | 12-11-2013

    Que be que hagis compartit la teva fotografia! No se perquè creia que eres una dona de més edat, que tenies nets i tot això... segur que he confós el teu perfil amb algun altre.... ara ja se qui ha darrera d'un somriure!!!
    El teu relat... estic confosa! La por no ens pot salvar mai de res , tot al contrari sempre ens aparta de la vida. A menys que sigui d'una decisió que no vols prendre!
    Però si el teu rellotge intern dóna tocs serà millor que t'arrisquis... Sort!

    Tens una cara molt neta i guapa ! No vull dir que te l'hagis rentat molt bé, sinó l'impresió que dons com a persona, a més de simpàtica i confiable.

    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Anaïs

Anaïs

49 Relats

174 Comentaris

47267 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Hola!

Diuen que definir-se a un mateix és una de les coses més difícils que hi ha, i més si et demanen o et demanes que és allò que tens de positiu.

Sempre m'ha agradat molt llegir i escriure també; anys enrere recordo que si m'havia plantejat d'escriure a nivell professional sempre pensava: "On vas tu, amb escrits que tenen com a màxim dues pàgines mecanografiades?" (Sí, abans no hi havia ordinadors, costa de recordar-ho...).

Jo sóc la típica escriptora que quan realment m'inspiro és quan estic trista, així que pot ser que els meus relats siguin sempre de situacions difícils, que com tothom he passat les meves. Però des d'aquí us asseguro que la major part del temps estic alegre, sóc sociable i positiva.

Ens llegim,

Annaïs
(09/03/12)

Aquest és el meu correu electrònic si necessiteu preguntar-me alguna cosa o simplement pel que vulgueu (sempre que estigui dins del marc legal vigent i per a tots els públics, jeje):

anais1978@yahoo.es


UN GRAN SOMRIURE!!!