Jo no guillo

Un relat de: Tanganika
Saps? No duc res, res de res, ab-so-lu-ta-ment res sota l'abric luxós (et fa luxuriós?) i estufat que m'aporta tanta es-cal-foooooooohhhooor. M'ajuda a estar ben CALENTA. Quin regalàs m'has fet! Ben CALENTA. Lenta per assolir l'uuuuummmm ummmmm ummm, ja ho saps, no ho sóc gens, gens ni mica. Corro (em ídem) i volo i amb mi et faig desfer de plaer. Com em mires, regalimant un quintar de bava, a punt de treure'm la peça. Abans, però, acarona, acarona la meva segona pell, caríssima, que m'has comprat perquè tinc un preu tan gran, quin regalàs! Com repèl el fred i jo a dins cremant. Va, posem música adient i xingada toca, reietó.

***

Fan el que ella disposa, mana. Ell la despulla de tantes despulles: guineus àrtiques cosides, considerades producte, criades en un reducte de dolor i finalment mort. Al coll, amb el cap treballat per taxidermista, el rostre d'una de nosaltres expressa amb la mirada, postissa però acusadora, la opaca misèria de la frivolitat humana.' Jo no guillo', cargolada per obligació, manté la dignitat animal mentre aquells dos copulen involutivament com bèsties.

Comentaris

  • Atlantis | 11-06-2021

    Molt bé el text en dues parts, una cara i l'altra. Llenguatge espontani, fresc...crític, sense dit-ho.

    M'ha agradat. gràcies per passar pel meu poema.

  • Saps?[Ofensiu]
    Prou bé | 06-06-2021 | Valoració: 10

    Saps que bé que t'expliques? Gràcies

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133081 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).