Vacances a Amor

Un relat de: Tanganika
Va fer aprimar la parella: massa papada, massa panxarra.

-No, no em veig el pito!- admeté ell, inflat com d'un embaràs al tercer trimestre.

Així doncs, acceptà l'anar al gimnàs, el menjar amanides i tot a la planxa. Era de menester, exigia l'Elsi, que el volia fent goig a les vacances que farien, unes vacances llargues, res com previs caps de setmana a New Cony o a Port Cardadura. Se li feien poca cosa, sobretot perquè volia afegir-hi romanticisme amelat. Ell, en Christian -Chrisxaxi, en la intimitat- es deixava portar...mentre ella no abaixés el nivell de kamasutrades al catre.

La mare d'ell, de setanta-set anys, la Virtuosa, se'ls havia instal.lat a casa sense permís feia un trimestre, després d'haver tallat relació de molts polvorons amb un paleta jubilat. Què s'havia cregut, dir-li que una pilastra de totxanes per banda li sostindria els pits que arrossegava per tots els parquets! Per treure's el disgust, aquella dona no cessava de pel.liculejar, somicosa, el mateix film: 'Vacances a Roma', on Gregory Peck i Audrey Hepburn la traslladaven a l'enamorament vertader. L'Elsi, en un atac de sentir-se creativa, esclatà en un 'És clar, nosaltres, Chris, farem vacances a Amor, que és Roma al revés!'. Ell, com a resposta, picà de mans mig estupiditzat per la ingesta de vi d'alta gradació combinat amb cireres que picotejava d'un plat fondo i n'escopia els pinyols a fer diana a la piga que casualment ocupava el centre de la closca de la seva mare endormiscada. La Virtuosa lluïa un pentinat monja budista arran 'a mi no em pren el pèl ningú', ben rapada. Però els del pubis li assolien el terra, i, el pitjor, n'hi faltaven: aquell paleta, en uns moments alcohòlics, n'hi havia agafat per usar com a fideus d'arròs en una sopa.

I ja eren a la ciutat de tòrrida follada italiana (així la definí l'Elsi, presa de goig). Cap a l'hotel. Aire condicionat, llit rodó amb matalàs d'aigua filtrada, vistes a tal i qual monument.

-El monument sóc jo!-aclarí.

Obrí la maleta grossa per posar-se un picardies de luxúria alt status amb la part del pitram arranjat per a elevar-lo tramposament i fer-ne marcar el cana entremig.
Adins, encongida en posició fetal, portant-lo posat, la Virtuosa saludà somrient.

****
-Sí, les millors vacances de ma vida van ser aquelles a Amor, en què vaig intentar estrangular una ni-sogra, cosa que va causar el tall definitiu amb en Chris, mare-addicte. Ara ell, m'han dit, fa doble papada i panxa de bessonada i viu amb una escalfabraguetes que fa bona mamada. La Virtuosa ha arreplegat un xinès retirat de la Xina, comenta a tothom que la té petita, i la butxaca gran. I jo, quina sort! A la presó vaig conèixer el guardià , en Leoni, l'amor xingaire de la meva existència!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132718 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).