JA NO SOLS ÉS SEXE

Un relat de: Jaumedelleida

JA NO SOLS ÉS SEXE

Sortosament, quan ens trobem,
ja no cal que ens despullem
per fer l’amor en cada indret.

No és necessari veure’ns la pell.

Els nostres cossos ja es coneixen,
només cal que ens estimem i unim,
com sempre fem, amb el sol desig
de poder-nos amar àmpliament.

Ara, ja no sols és sexe, és quelcom més.

Comentaris

  • Resposta a Annalls[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 03-03-2013

    Certament el meu perfil que has vist actualment, pot donar a entendre que sóc mariner però penso que sóc dels més genuïns home de terra endins, sobre tot perquè, a part de l'origen, l'aigua no és un dels sants de la meva devoció. Malgrat tot, m'agrada retratar-me amb fons mariners o de superficies aquàtiques. Vaja! que m'agraden més les piscines sense aigua, per allò de no necessitar nedar gaire...

  • M'agrada molt...[Ofensiu]
    Annalls | 26-02-2013

    ..es dels meus senzill i directe , sense gaire maquillatge!!! Tot i que admiro a gent que els fa totalment diferents. Es molt maco arribar a aquest estat, ha passat el temps necessari, com per sentir les celu les del altre vibrar amorosament... fa pocs dies en vaig escriure un que parla d'aquest sentiment, però de moment no el penjo .le posat a la llista d'espera. Potser la Tangank ha confós "sortosament " ha desaparegut el desig intens , per el "sortosament" hem pogut arribar fins aquí, no ens ho hem deixat abans.
    Jaume , dius de Lleida, però amb la foto de perfil, sempre penso que et trobaré, en alguna caleta de la costa brava que besa el meu Empordà.
    Anna

  • Perquè són èpoques[Ofensiu]
    Tanganika | 26-02-2013

    I hi ha la cremor inicial (que ha de ser-hi o malament) i després ve el temps pausat, no per aixó -com bé afirmes- menys vàlid. Són èpoques i edats i avui en dia -i es pot dir- el canvi de parelles, el que fa aquestes coses.


    Però jo no posaria 'sortosament' com si fos una sort que ja no fos així. Va ser-ho, intens i passional, adolescent (imagino) i es queda allà on va estar i segur que tots més d'un cop tiraríem enrere en el temps per re-degustar aquelles vegades...o no?


    TGNK

  • Resposta[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 26-02-2013

    La veritat, és que quasi bé és un poema improvisat, i ja es veu a simple vista per la seva senzillesa. Se'm va ocòrrer a mitja nit i en mig dels desvetllament vaig agafar el teclat i m'hi vaig posar a penjar-lo. Això ,es tot. Reconec potser que sóc molt precipitat a l'hora de penjar relats o poemes i que me'ls treballo poc, però forma part de la meva manera de ser. Si ho fés, tot i millorar objectius de més qualitat literària, potser ja començaria a deixar de ser com sóc.

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370585 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com